برزیل ویزا

جستجوی کار در برزیل به چیزی بیش از درخواست ویزا برزیل و فقط آشکار نامه پوشش برزیل و برزیل CV نوشتن و ترجمه - آن نیاز به آماده سازی کامل. شما می توانید با مشکلاتی که به احتمال قوی حتی عبور و ذهن شما را زمانی که شما علاقه مند به تبدیل مواجه شغل برزیل.

آیا بیش از حد به آرامی نفوذ ویزا برزیل می توانید در ماجراجویی خود را دارند را ندارد! به عنوان مثال، شما را به قوانین مهاجرت ناآشنا و شیوه، شغل مراحل درخواست عجیب و غریب، عجیب و غریب روند انتخاب شغل و فرهنگ مدیریت عجیب و غریب را تجربه کنند.

ترین بازدیدکننده داشته است به برزیل بدون دردسر هستند، اما شما باید از خطر حملات تروریستی ناخوشایند آگاه باشید که می تواند علیه اهداف غیرنظامی، از جمله مکان هایی است که توسط مهاجران و مسافران خارجی مانند رستوران ها، هتل ها، باشگاه ها و مناطق خرید رایج است. در سال های اخیر مقامات برزیل تعدادی تحقیق و عملیات علیه شبکه های تروریستی انجام داده اند.
شما باید سطح بالایی از آگاهی های امنیتی ورزش و نظارت بر پخش اخبار محلی و پیام کنسولی. ساخت تماس های محلی به سرعت و به دنبال حمایت از مهاجران تا حد زیادی آسایش و ایمنی را افزایش می دهد
.

گذرنامه و ویزا برزیل

گذرنامه

برای ورود به برزیل، گذرنامه معتبر با تمام اتباع مورد نیاز است. گذرنامه باید حداقل شش ماه بعد از تاریخ عزیمت از برزیل معتبر باشد و باید کمتر از یک صفحه رایگان برای تمبر لازم به محض ورود و خروج داشته باشد.

برزیل ویزا

درخواست ویزای برزیل می تواند بسیاری از زمان می برد. بنابراین، توصیه می کنیم شروع آماده سازی خود را به خوبی در پیش است.

اگر به برزیل به عنوان توریست سفر می کنید، ممکن است برای یک دوره تا روز 90، نیازی به ویزا نباشد. کشورهایی که نیازی به ویزا ندارند شامل بسیاری از اتحادیه اروپا و آمریکای لاتین هستند. با این حال، کشورهایی مانند ایالات متحده آمریکا، کانادا، استرالیا و مکزیک برای گرفتن هر نوع ویزا نیاز به ویزا دارند.

شما باید به پرداخت هزینه که از کشوری به کشور متفاوت خواهد بود. هزینه ویزای توریستی با توجه به ملیت متفاوت است و در برخی موارد بر اساس روابط متقابل هستند. شما باید به پرداخت هزینه که از کشوری به کشور متفاوت خواهد بود. ویزای توریستی هزینه $ 68.75 برای اتباع استرالیا، $ 106.25 برای اتباع کانادا و اتباع ایالات متحده آمریکا پرداخت $ 200.00.

گردشگری و حمل و نقل ویزا معمولا به آسانی می کنید. همه ویزا دیگر، که هر دو موقت یا دائم هستند، متفاوت است، بطور قابل توجهی در طول مدت و مورد نیاز خود، و آنها نیاز به بسیاری از کارهای اداری و صبر.

شما باید ویزای برزیل خود را در پیشبرد از سفارت یا کنسولگری برزیل نزدیکترین به محل اقامت خود به دست آورد. ویزای می توانید در فرودگاه و یا پورت ورودی به دست آورد. هیچ "ویزای فرودگاه" و مقامات اداره مهاجرت خواهد شد ورود به برزیل را به هر کسی ویزای معتبر در اختیار داشتن نیست امتناع وجود دارد.

اگر شما نیاز به ویزای ورود به برزیل، این مراحل را دنبال:

  1. کنسولگری برزیل نیاز به فرم درخواست ویزا در وب دارد. شما باید برنامه را به صورت آنلاین تکمیل کنید.
  2. نسخه قابل چاپ کردن، کامل و ثبت نام در یک صفحه "فرم ویزا رسید تحویل".
  3. جمع آوری مدارک مورد نیاز برای نوع خاصی از ویزا که شما در حال استفاده از.
    1. اصل گذرنامه
    2. ویزا رسید تحویل فرم
    3. یکی از جدید 2x2 "عکس در اندازه:
      1. عکس از چهره جلو، گرفته شده در برابر یک پس زمینه ساده خارج از سفید یا سفید.
      2. عکس فقط حرفه ای گرفته پذیرفته می شوند. تصاویر اسکن شده، پذیرفته نیست.
      3. این نیازی به در پشت امضا شود.
      4. لطفا عکس به فرم درخواست پوشش جعبه در بین کدهای نوار چسب. آیا جزء اصلی آن نیست و نوار استفاده کنید.
      5. عکس و نه بزرگتر پس از آن 6 ماه.
    4. نامه ای از خودتان - امضا نامه توضیح برنامه سفر خود را، هنگامی که به شما خواهد شد ورود و خروج برزیل، هدف از سفر خود را.
    5. شواهدی از وجوه برای پرداخت هزینه های خود در برزیل صرف نظر از مدت اقامت در نظر گرفته شده خود:
      1. نامه ای رسمی از شرکت شما را برای کار، بیان کرد نام خود و تایید موقعیت فعلی خود را همراه با paystub اخیر (در صورت وجود). یک کپی از قرارداد کار در صورت امکان.
      2. و یکی از موارد زیر:
        1. فتوکپی بیانیه بانک های اخیر، با نام صاحب حساب یا
        2. کپی از آخرین اطلاع شما از ارزیابی مالیاتی.
  4. ارسال بسته نرم افزار خود را به سفارت برزیل یا کنسولگری نزدیکترین به محل اقامت خود (از طریق پست، شخص ثالث و یا در فرد).

ویزای توریستی معتبر به طور معمول روز 90 از تاریخ صدور است، اگر چه این در اختیار مقامات مهاجرت برزیل. اخذ ویزای توریستی می تواند برای چند ورودی در مدت اعتبار استفاده می شود. هنگامی که در برزیل، شما قادر خواهید بود برای تمدید اقامت خود را برای یک دوره بیشتر از روز 90 خواهد بود، به شرطی که شما ارائه برنامه حداقل دو هفته قبل از انقضای ویزا.

کار بدون ویزا مناسب یا اقامت ویزا غیر قانونی است. اگر گرفتار، شما ممکن است موضوع به زندان، جریمه و / یا اخراج از کشور. شما همچنین ممکن است از ورود مجدد به این کشور ممنوع خواهد شد.

به یاد داشته باشید که در حالی که در برزیل، شما تابع قانون محلی هستند. نمایش تحقیر به یک مقام دولت برزیل در بندر ورود و یا در جای دیگر، یک جرم جدی است.

همه مسافران خارجی باید با پر کردن فرم مهاجرت کوچک در هنگام ورود است که مهر و تماس با مقامات مهاجرت در نقطه ورود دست خواهد شد. این مهم است که برای حفظ این فرم به دست برگشت به مقامات مهاجرت پس از خروج از کشور است. با توجه به وب سایت سفارت برزیل، بازدید کنندگان که این فرم را از دست بدهند مجبور به گرفتن ترخیص کالا از گمرک از پلیس فدرال برزیل به ترک کشور و ممکن است مجبور به پرداخت جریمه.

علاوه بر این، اگر شما به تازگی برخی از کشورها، از جمله بسیاری از دیگر کشورهای آمریکای لاتین سفر کرده بود، شما ممکن است نیاز به ارائه یک کارت تلقیح نشان می دهد شما تا به حال تلقیح تب زرد و یا شما ممکن است اجازه داده شود تا سوار شدن به هواپیما و یا کشور را وارد کنید. با سفارت برزیل برای اطلاعات بیشتر را بررسی کنید.

لطفا موضوع را با خطوط هوایی خود را در مورد شما اتصال اند پرواز در خارج از کشور به عنوان بخشی از سفر خود را به برزیل. ممکن است این مورد است که کشورها را به شما منتقل طریق مسیر به مقصد خود را ممکن است یک ویزای ترانزیت جداگانه داشته باشند.

لطفا آگاه باشید که مقررات ویزا است به تغییرات مکرر باشد. تماس با کنسولگری یا سفارت برزیل در کشور خود برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزا برزیل

دیگر برزیل اطلاعات ویزا

هنگامی که خود را جستجوی کار برزیل موفق بوده اند برای اعمال ویزای برزیل اجازه کار برزیل و شروع به آماده شدن برای برزیل مصاحبه شغلی.

فراموش نکنید که برای نگاهی برزیل لباس چرا که لباس شما یکی از مهمترین ویژگی های آن است استخدام.
بررسی راهنمایی مصاحبه شغلی انجام است و انجام ندهیدو پیدا کردن که چرا مردم برای مشاغل موجود به استخدام درآورده است.

علاوه بر این، در بین المللی اطلاعات, جستجوی کار, ویزا, اجازه کار, نامه, CV و رزومه, مصاحبه شغلی و لباس صفحات شما خواهد شد بسیاری از راهنمایی های مفید برای جویندگان کار در خارج از کشور پیدا

موفق باشی ویزای برزیل.