برزیل اجازه کار

جستجوی کار در برزیل تقاضا بیش از اجازه کار برزیل و فقط آشکار نامه پوشش برزیل و برزیل CV نوشتن و ترجمه - آنها نیاز به آمادگی کامل. شما می توانید با مشکلاتی که به احتمال قوی حتی عبور و ذهن شما را زمانی که شما علاقه مند به تبدیل مواجه شغل در برزیل.

آیا بیش از حد به آرامی گرفتن نفوذ اجازه کار برزیل می تواند در نتیجه نهایی از ماجراجویی خود را ندارد! به عنوان مثال، شما قوانین مهاجرت ناآشنا و شیوه، روش عجیب و غریب کار برنامه، روند انتخاب شغل عجیب و غریب و عجیب و غریب فرهنگ مدیریت را تجربه کنند.

ترین بازدیدکننده داشته است به برزیل بدون دردسر هستند، اما شما باید از خطر حملات تروریستی ناخوشایند آگاه باشید که می تواند علیه اهداف غیرنظامی، از جمله مکان هایی است که توسط مهاجران و مسافران خارجی مانند رستوران ها، هتل ها، باشگاه ها و مناطق خرید رایج است. در سال های اخیر مقامات برزیل تعدادی تحقیق و عملیات علیه شبکه های تروریستی انجام داده اند.
شما باید سطح بالایی از آگاهی های امنیتی ورزش و نظارت بر پخش اخبار محلی و پیام کنسولی. ساخت تماس های محلی به سرعت و به دنبال حمایت از مهاجران تا حد زیادی آسایش و ایمنی را افزایش می دهد
.

گذرنامه و برزیل اجازه کار

گذرنامه

برای ورود به برزیل، گذرنامه معتبر با تمام اتباع مورد نیاز است. گذرنامه باید حداقل شش ماه بعد از تاریخ عزیمت از برزیل معتبر باشد و باید کمتر از یک صفحه رایگان برای تمبر لازم به محض ورود و خروج داشته باشد.

برزیل اجازه کار / ویزا

برزیل بیکاری بالا و بازدید کنندگان که به عنوان توریست وارد کشور می شوند از نظر قانونی مجاز به گرفتن شغل و شرکت در فعالیت های کسب و کار یا تحصیلی. کار بدون ویزا مناسب غیر قانونی است. اگر گرفتار، شما ممکن است به حبس، جریمه و / یا اخراج. همچنین شما می توانید از ورود مجدد به برزیل محروم بودند.

اگر قصد کار در برزیل، شما باید برای برای هر دو اعمال می شود ویزای برزیل و اجازه کار. ثبت کردن نرم افزار خود را به خوبی قبل از اینکه شما برای برزیل به سفارت و یا کنسولگری برزیل در کشور خود را ترک کنند.

چه کسی می تواند برای ویزای کار موقت اعمال می شود؟

  • کارگران و ارائه دهندگان خدمات (با یا بدون قرارداد استخدام با یک شرکت برزیلی) خارجه؛
  • زمین شناسان، مهندسان، و دیگر متخصصان تخصصی ارائه خدمات مشاوره باید برای V ویزای موقت و نه برای ویزای کسب و کار (کمک های فنی زیر را ببینید) اعمال می شود.
  • اساتید، متخصصین فناوری، محققان و دانشمندان قصد به انجام فعالیت های در تدریس، فن آوری و یا موسسه تحقیقاتی (خصوصی یا عمومی) مجرب.
  • ارائه خدمات به دولت نهاد / سازمان برزیل تحت یک قرارداد یا توافق بین المللی؛
  • آموزش حرفه ای (کارآموزی) بدون قرارداد کار بلافاصله پس از اتمام مدرک دانشگاهی یا مدرسه حرفه ای؛
  • معلم های خارجی قصد آمدن به برزیل برای آموزش در آموزش زبان خارجی، به شرطی که پاداش به طور کامل از خارج از کشور به دست آمده.
  • کار تحت قرارداد کار برزیل-حکومت.
  • کارمند یک شرکت خارجی به کشور به عنوان کارآموز در یک شرکت تابعه و یا شعبه برزیل اجازه، به شرطی که شرکت های خارجی در خارج از کشور آنها را می پردازد.
  • تبعه خارجی که به برزیل می آید، بدون باند اشتغال با شرکت ملی برای انتقال فن آوری و / یا برای ارائه کمک های فنی، ناشی از قرارداد، توافق نامه همکاری یا ترتیب بین یک نهاد حقوقی خارجی و یک نهاد برزیل.
  • کمک های فنی: تماس با شرکت برزیلی و از آنها بخواهید برای یک مجوز از وزارت کار اعمال می شود. یک بار آن را تصویب شود، شما واجد شرایط برای ویزای موقت V از طریق دفتر ما اعمال می شود خواهد بود.
  • ورزشکار حرفه ای، به عنوان قانون تعریف شده است، با قرارداد کار.
  • خارجی کار برای یک گروه چند ملیتی اقتصادی، که دفتر مرکزی شرکت است در برزیل، به انجام کار فنی-عملیاتی یا اداری بدون قرارداد کار.
  • خدمه و دیگر متخصصان نفت / گاز ارائه خدمات در آبهای برزیل.
  • خدمه خدمت عرشه یک کشتی ماهیگیری اجاره توسط یک شرکت برزیلی.
  • خدمه و یا حرفه ای دیگر انجام فعالیت های پرداخت روی عروق کروز در امتداد ساحل برزیل و یا آب داخلی.
  • خدمه کشتی های خارجی از سفر به برزیل در آبهای تحت صلاحیت برزیل کار، به عنوان یک منشور، خدمات و یا قرارداد خطر با یک شرکت برزیلی مورد نیاز؛
  • اقامت پزشکی.

چگونه برای ویزای کار موقت اعمال می شود:

1 STEP - در وزارت کارگری در برزیل:

  • قبل از ارسال بسته درخواست خود را به کنسولگری، این شرکت برزیلی دعوت و یا استخدام شما باید یک مجوز به طور مستقیم در برزیل از طریق وزارت کار (درخواستMinistério انجام Trabalho E Emprego - MTE).
  • هنگامی که به شما اجازه به دست آوردن، شما واجد شرایط برای درخواست روادید خواهد بود. لطفا قبل از هر سند اخذ مجوز از وزارت کار ارسال کنید.

STEP 2 - در کنسولگری برزیل در کشور خود:

هنگامی که شما اجازه اعطا شده است، شما ممکن است بسته درخواست خود را به دفتر ما ارسال کنید. شما باید مدارک زیر را ارائه:

  1. کنسولگری برزیل درخواست آنلاین فرم درخواست ویزا را دارد.
  2. نسخه قابل چاپ کردن، کامل و امضا یک صفحه "فرم ویزا رسید تحویل"،
  3. جمع آوری اسناد و مدارک مورد نیاز برای ویزا که شما در حال استفاده از،
    1. گذرنامه خود را با اعتبار باقی مانده از ماه حداقل 6،
    2. ویزا رسید تحویل فرم،
    3. یکی از جدید 2x2 "عکس در اندازه:
      • عکس از چهره جلو، گرفته شده در برابر یک دشت سفید کردن و یا پس زمینه سفید،
      • عکس های حرفه ای تنها گرفته پذیرفته می شوند. تصاویر اسکن شده، پذیرفته نیست،
      • این کار نیاز به در پشت امضا شود،
      • لطفا عکس به فرم درخواست پوشش جعبه در بین کدهای نوار چسب. آیا جزء اصلی آن نیست و نوار استفاده کنید.
      • عکس گرفته شده در 6 ماه گذشته،
    4. گواهی عدم سوء سابقه (غیر اثر انگشت، نام چک تنها) از پلیس محلی،
    5. هزینه مناسب،
  4. ارسال بسته نرم افزار خود را به سفارت برزیل یا کنسولگری نزدیکترین به محل اقامت خود (از طریق پست، شخص ثالث و یا در فرد).

هر کسی می خواهد به کار در برزیل نیاز به یک مجوز کار (Autorização د د Trabalho) و هر کسی درخواست چنین سند باید ویزا مناسب به دست آوردن (چشم انداز). ویزای کار توسط اداره کنسولی کشور متقاضی تحت اقتدار وزارت امور خارجه برزیل (صادرMinistério DAS Relações Exteriores).

کارفرمای آتی شما باید برای درخواست اجازه کار و ارائه خود را CV، گواهینامه ها، مدارک و اسناد حاکی از آموزش و پرورش خود و تجربه کار و یک نسخه گواهی شده گذرنامه خود را در هماهنگی عمومی برای مهاجرت از وزارت کار (Coordenação د Imigração انجام Ministério د Trabalho).

کارفرمای آینده نگر شما را از اسناد مورد نیاز با توجه به نوع خاصی از قرارداد اطلاع رسانی. هنگامی که قرارداد مجاز شده است، سفارت اطلاع داده خواهد شد و پس از آن میتوانید ویزای صادر می شود.

کنسولگری برزیل خواهد اتباع خارجی از پذیرش آنها اطلاع دهید. این تقریبا دو ماه طول می کشد به روند صدور مجوز و به مدت دو سال معتبر است. الزامات مورد نیاز برای کار اجازه حکم که مقیم خارج از کشور باید حداقل بخشی از حقوق و دستمزد در برزیل دریافت و باید مالیات مناسب در برزیل پرداخت.

معمولا، کارکنان خارجی خواهد ویزای کار موقت، که در ابتدا به مدت دو سال صادر خواهد شد به دست آورد. یک قابلیت را برای دو سال دیگر می تواند نه بعد از 30 روز قبل از انقضای ویزا درخواست. بعد از این دوره چهار ساله، این شرکت می تواند برای ویزای کار دائم. خارج از کشور یک ویزای موقت مجاز به تغییر کارفرمایان در برزیل بدون اجازه.

ویزای کار و اجازه کار فقط به خارجیان صادر می شود که کارفرمای آینده آنها یک شرکت برزیل ثبت شده است. با این حال، ممنوعیت های مختلف و بسیار گیج کننده و درمان های جداگانه ای برای این امر وجود دارد، مثلا برای کمک های فنی یا پرونده های حرفه ای. برای اطمینان از ویزای مناسب برای وضعیت فردی خود، از یک سفارت یا کنسولگری برزیل درخواست کمک کنید یا "راهنمای عملیات" را دانلود کنید برای اجازه کار ارائه شده توسط وزارت برزیل کار و استخدام.

هنگامی که شما در برزیل - درخواست ویزای کار می تواند یک فرآیند بسیار دشوار و طاقت فرسا باشد.

از آن آسان است برای به دست آوردن ویزای کار و ویزای کار در برزیل نیست. انواع ویزا های مختلف متعددی وجود دارد و همه آنها به شرایط خاصی مرتبط

اگر شما تصمیم به گرفتن جاده پر از دست انداز و برای یک کار پس از ورود به برزیل نگاه کنید، شما باید برای آماده شدن برای مشاغل کم پرداخت می شود.

اگر چه شما امکان پذیر نیست به کار در برزیل بدون ویزای کار مناسب، مدارس زبان معمولا برای یک بپرسید. این غیر معمول نیست برای خارجی ها برای پیدا کردن کار به زبان انگلیسی تدریس در مدارس زبان. در واقع، برخی مدارس زبان خارجی را ترجیح می دهند به ویزا نیست، به عنوان این بدان معنی است که آنها می توانند به شما به صورت نقدی پرداخت و جلوگیری از مالیات. پرداخت عالی نیست، اما شما هنوز هم می تواند بر روی آن زندگی می کنند. برای این نوع کار، آن است که همیشه مفید به برخی پرتغالی صحبت می کنند، هر چند برخی از مدارس اصرار دارند که فقط به زبان انگلیسی در کلاس سخن گفته است. آموزش خصوصی زبان ممکن است کمی بیشتر پرداخت، اما شما باید برای انجام برخی از legwork برای به دست آوردن دانش آموزان است. وجود خواهد داشت بسیاری از مشاغل مانند این در دسترس است، اما آگاه باشید که کار بدون ویزای کار غیر قانونی است و بسیاری از خطرات درگیر وجود داشته باشد.

محتاط تقلب باشد. بسیاری از سازمان ها و استخدام را به استفاده از وضعیت شغلی مشکل ساز برای خارجی ها و ارائه پیشنهادات کار بسیار وسوسه انگیز، که در نهایت تبدیل به نادرست است. آیا پول برای هر گونه خدمات پرداخت نمی کند، به عنوان این است که همیشه یک نشانه مطمئن از تقلب!

برنامه های کاربردی کار خارجی در برزیل معمولا در پایین شمع CV زمین است. این است با توجه به محدودیت های شرکت باید به دنبال و یا این واقعیت است که کارگران بومی بسیار واجد شرایط هستند و زبان و کشور می دانند.

اگر، با این حال، شما می آیند به برزیل به انجام این کار گاه به گاه و لذت بردن از کشور زیبا برای بقیه روز، شما احتمالا می آموزیم که این نوع کار است که در مقایسه با اروپا و ایالات متحده آمریکا آسان نیست. این امر تا حدی به دلیل نرخ بالای بیکاری بلکه به پرداخت بسیار کم - در بسیاری از موارد کم است که شما احتمالا این نوع کار را قبول نمی کند.

موثرترین روش برای پیدا کردن یک شغل است به راه رفتن در و از آنها بخواهید. با این حال، اکثر کارفرمایان برزیل، که در معرض جریمه های سنگین در صورتی که به طور غیر قانونی استخدام، یک کار به یک خارجی که اجازه کار برزیل معتبر ندارند ارائه نمی دهد.

شغل موقت مانند یک کار "در سیاه و سفید" هرگز شما را برای اجازه کار واجد شرایط خواهد شد. علاوه بر این، از جمله اشتغال غیر رسمی اغلب می تواند به شرایط کاری استثماری منجر شود. اگر گرفتار، شما ممکن است به حبس، جریمه و / یا اخراج و یا حتی از کشور ممنوع اعلام کرد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اجازه کار برزیل تماس با کنسولگری یا سفارت برزیل در کشور خود

سایر برزیل اجازه کار اطلاعات

هنگامی که خود را جستجوی کار برزیل موفق بوده اند برای اعمال ویزای برزیل اجازه کار برزیل و شروع به آماده شدن برای برزیل مصاحبه شغلی.

فراموش نکنید که برای نگاهی برزیل لباس چرا که لباس شما یکی از مهمترین ویژگی های آن است استخدام.
بررسی راهنمایی مصاحبه شغلی انجام است و انجام ندهیدو پیدا کردن که چرا مردم برای مشاغل موجود به استخدام درآورده است.

علاوه بر این، در بین المللی اطلاعات, جستجوی کار, ویزا, اجازه کار, نامه, CV و رزومه, مصاحبه شغلی و لباس صفحات شما خواهد شد بسیاری از راهنمایی های مفید برای جویندگان کار در خارج از کشور پیدا

موفق باشی اجازه کار برزیل.