هنگ کنگ اجازه کار

کار در هنگ کنگ تقاضا بیشتر از اجازه کار هنگ کنگ و فقط آشکار هنگ کنگ CV or هنگ کنگ رزومه با هنگ کنگ نامه پوشش نوشتن و ترجمه - آنها نیاز به آمادگی کامل. شما باید آماده می شود را هنگ کنگ به عنوان آن را با تمام مشکلات، تناقضات و چالش های آن است. شما می توانید با مشکلاتی که در تمام احتمال حتی عبور و ذهن شما را نمی مواجه زمانی که شما شروع به هنگ کنگ جستجوی کار.

آیا تاثیر چندانی بر روی مجوز کار هنگ کنگ در نتیجه نهایی ماجراجویی خود نداشته باشید؟ به عنوان مثال، شما قوانین و شیوه های ناشنوای مهاجرت، رویه های درخواست شغل عجیب و غریب، روند انتخاب شغل عجیب و غریب و فرهنگ مدیریت عجیب را تجربه خواهید کرد.

هنگ کنگ منطقه اداری ویژه (SAR) چین در 1997 شد. از آن زمان، شما می توانید درخواست های ویزا را شخصا در سفارت چین یا کنسولگری در کشور خود و از طریق پست به هنگ کنگ SAR وزارت مهاجرت است.

ترین بازدیدکننده داشته است به هنگ کنگ بدون دردسر هستند اما باید از خطر حملات تروریستی ناخوشایند مطلع باشید که می تواند منافع غربی و اهداف غیر نظامی را از جمله مکان هایی که توسط خارجی ها از جمله رستوران ها، هتل ها، باشگاه ها و مناطق خریداری می شود، آگاه سازد. در سال های اخیر مقامات هنگ کنگ تعدادی تحقیق و عملیات علیه شبکه های تروریستی انجام داده اند.
شما باید سطح بالایی از آگاهی های امنیتی ورزش و نظارت بر پخش برنامه های خبری محلی و پیام های کنسولی. اطمینان حاصل شود که مدارک سفر و روادید خود را در حال حاضر و معتبر و امن در یک مکان امن می باشد. حمل یک کپی از مدارک سفر خود را به جای اصل. حفظ مشخصات پایین، متفاوت است بار و مسیرهای سفر، و احتیاط در هنگام رانندگی. ساخت تماس های محلی به سرعت و به دنبال حمایت از مهاجران تا حد زیادی افزایش خواهد یافت ایمنی و راحتی خود را.

همه بازدید کنندگان به هنگ کنگ نیاز ویزای ورود / اجازه کار، مطالعه، ایجاد و یا در هر کسب و کار، را تا محل اقامت و یا در هنگ کنگ SAR ماندن به عنوان یک بازدید کننده بیش از مدت ویزای آزاد مجاز است.

کسانی که وارد هنگ کنگ در (توریستی) ویزای سفر ممکن است به کار گرفته شود و یا شرکت در فعالیت های مربوط به کسب و کار در طول زمان خود را در SAR.

بررسی شرایط اخذ ویزا در ویزای هنگ کنگ صفحه

در حالی که هر برنامه بر روی شایستگی فردی خود را تعیین می کند، همه بازدید کنندگان خارجی به هنگ کنگ باید شرایط مهاجرت معمول مانند دیدار:

  • یک گذرنامه است که برای حداقل یک ماه معتبر از تاریخ اقامت در نظر گرفته شده،
  • یک سند معتبر مسافرتی با توانایی بازگشت کافی به کشور / او محل اقامت یا شهروندی،
  • منابع مالی کافی برای پوشش در طول مدت اقامت خود را بدون کار،
  • یک سابقه کیفری روشن و بالا بردن امنیت یا نگرانی جنایی به هنگ کنگ SAR،
  • هیچ احتمال تبدیل شدن به یک بار بر روی هنگ کنگ.

گذرنامه و هنگ کنگ اجازه کار

گذرنامه

همه اتباع یک گذرنامه است که برای حداقل یک ماه بعد از تاریخ اقامت مورد نظر خود را معتبر نیاز، بودجه کافی برای پوشش اقامت خود را بدون کار به صورت محلی و شواهد به بعد / حمل و نقل بازگشت.

هنگ کنگ اجازه کار

چشم انداز از درآمد حقوق که بسیار بالاتر از آنچه خارجی ها می توانید در کشورهای خود کسب وسوسه شهردار برای بسیاری از اتباع خارجی که به کار در هنگ کنگ است.

مگر در مواردی که معاف، ویزای اشتغال مورد نیاز است را به هر گونه اشتغال - حقوق یا بدون حقوق، ایجاد و یا در یک سرمایه گذاری کسب و کار، و یا اقامت در هنگ کنگ.

کسانی که وارد هنگ کنگ در (توریستی) ویزای سفر ممکن است به کار گرفته شود و یا شرکت در فعالیت های مربوط به کسب و کار در طول زمان خود را در SAR.

برای درخواست ویزا "اشتغال برای حرفه ای ها"، شما نیاز به یک پیشنهاد کار تایید شده و کارفرمای بالقوه خود را به حمایت از درخواست ویزا خود را با ساخت یک برنامه به اداره مهاجرت از طرف شما. علاوه بر این، شرکت حمایت است تا ثابت کند که شما باید مهارت های که در دسترس هستند از بازار کار محلی نیست.

به شما نیست، اما کارفرمای آینده خود را درخواست ویزا کار خود را تسلیم. این شرکت با به ارائه یک پیشنهاد تایید اشتغال و اثبات این که بسته پاداش شامل حقوق و دستمزد، مسکن، مقررات پزشکی و آموزشی، و همچنین مزایای دیگر مناسب برای حرفه ای ها در هنگ کنگ.
روند درخواست چهار تا شش هفته، پس از آن ویزای ورود است به کارفرمای خود را صادر کرد، که باید آن را به شما طول می کشد به جلو.

ویزای کار به طور معمول در طول مدت قرارداد کار خود را داده - معمولا برای بیش از سال 2. اگر شرکت می خواهد به شما را استخدام برای طولانی تر، آن را به برای تجدید اعمال می شود.

ویزای هنگ کنگ اشتغال قابل انتقال از یک شرکت به شرکت دیگر است.

همانطور که می بینید، پیدا کردن یک کارفرما مایل به حمایت ویزای کار خود را آسان نیست.

ترتیبات مهاجرت برای فارغ التحصیلان غیر محلی (IANG):

متقاضیانی که مدرک یا مدرک تحصیلی بالاتر در تمام وقت برنامه به صورت محلی معتبر در هنگ کنگ (آخرت "فارغ التحصیلان غیر محلی") به دست آمده اند و ممکن است اعمال شوند به ماندن / بازگشت و کار در HKSAR تحت "ترتیبات مهاجرت برای غیر دانش آموختگان محلی "(با نام مستعار" IANG ").

فارغ التحصیلان غیر محلی که ارائه برنامه های کاربردی به اداره مهاجرت در ظرف شش ماه پس از تاریخ فارغ التحصیلی خود را (به عنوان مثال از تاریخ گواهی فارغ التحصیلی خود را نشان داده) به عنوان طبقه بندی شده "تازه فارغ التحصیلان غیر محلی است."

فارغ التحصیلان غیر محلی که ارائه برنامه های کاربردی فراتر از شش ماه از تاریخ فارغ التحصیلی خود را به عنوان طبقه بندی شده "بازگشت فارغ التحصیلان غیر محلی است."

سیاست های استخدامی عمومی (GEP):

اگر یک متقاضی می کند تحت طرح IANG واجد شرایط نیست، او می تواند تحت سیاست اشتغال عمومی اعمال می شود.

متقاضیانی که فارغ التحصیلان غیر محلی هستند اما نه دارای مهارت های خاص، دانش و تجربه از ارزش و قابل دسترس نیست در HKSAR ممکن است اعمال شوند برای آمدن به زیر GEP کار.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزا هنگ کنگ، با سفارت یا کنسولگری PRC در کشور خود

جوانان بین 18 و 30 ساله که شهروند استرالیا، کانادا، آلمان، ایرلند، ژاپن، نیوزیلند و کره جنوبی واجد شرایط برای یک ماه ویزای تعطیلات کار 12 اعمال می شود، اجازه می دهد آنها را به کار موقت و یک دوره کوتاه مطالعه در هنگ کنگ.

دیگر هنگ کنگ اجازه کار اطلاعات

اگر شما هنگ کنگ نامه پوشش و هنگ کنگ CV or هنگ کنگ رزومه آماده هستند پست الکترونیک آنها را به کارفرمایان آینده نگر انتخاب شده در طول جستجوی کار در هنگ کنگ.

هنگامی که شما یک دعوت به دریافت هنگ کنگ مصاحبه شغلی، شما ممکن است برای درخواست ویزای هنگ کنگ و اجازه کار هنگ کنگ. سپس خودتان را آماده کنید هنگ کنگ مصاحبه شغلی و نگاهی به هنگ کنگ لباس چرا که لباس شما یکی از مهمترین ویژگی های آن است استخدام.

مصاحبه شغلی را بررسی کنید انجام است و انجام ندهید, راهنمایی مصاحبه شغلی و دیگر مهارت های جستجوی کار صفحات پیدا کنید که چرا مردم هستند برای مشاغل موجود به استخدام درآورده است.

علاوه بر این، در بین المللی اطلاعات, جستجوی کار, ویزا, اجازه کار, نامه, CV و رزومه, مصاحبه شغلی و لباس صفحات شما خواهد شد بسیاری از راهنمایی های مفید برای جویندگان کار در خارج از کشور پیدا

موفق باشید با مجوز کار هنگ کنگ.