ویزای اندونزی - چگونه شما می توانید ویزای اندونزی را دریافت کنید

بازدید از اندونزی نیاز به آمادگی کامل دارد. مشکلات، که در همه امکان حتی ذهن خود را متوقف زمانی که شما تصمیم به بازدید از اندونزی، با شما مقابله است.

بسته به ملیت و اهداف سفر شما ممکن است نیاز به بازدید ویزا و / یا ویزای کار. ویزای مختلف برای نیازهای مختلف و یا موارد خاص وجود دارد.

زندگی در اندونزی بسیار متفاوت از رفتن به تعطیلات به اندونزی است. شما باید آماده اند که اندونزی را با تمام مشکلات، تضادها و چالش های خود به انجام برسانید.

اندونزي به شدت از جرائم مواد مخدر برخوردار است. مجازات اعدام برای افرادی که به قاچاق، ساخت، واردات و یا صادرات بیش از 15 گرم از هروئین، 30 گرم مورفین، 30 گرم کوکائین، 500 گرم از شاهدانه، 200 گرم رزین کانابیس و 1.2 کیلوگرم تریاک، مجاز است. داشتن این مقادیر همه چیزهایی است که برای محکومیت شما لازم است

ترین بازدیدکننده داشته است به اندونزی هستند بدون دردسر اما شما باید از خطر حملات تروریستی بی رویه، که می تواند علیه اهداف غیر نظامی، از جمله مکان های آباد توسط مهاجران و مسافران خارجی مثل رستوران ها، هتل ها، باشگاه ها و مراکز خرید می باشد، آگاه باشد.
شما باید سطح بالایی از آگاهی های امنیتی به دلیل خشونت و بدتر شدن وضعیت امنیتی ورزش. سطح بالایی از فعالیت های مجرمانه، و همچنین تظاهرات، اعتراضات و موانع غیر قانونی گاه به گاه باقی می ماند یک نگرانی در سراسر کشور.
در سال های اخیر، مقامات اندونزی تعدادی از تحقیقات و عملیات علیه جنایات مربوط به مواد مخدر و شبکه های تروریستی انجام داده اند. نظارت بر پخش برنامه های خبری محلی و پیام های کنسولی.
اطمینان حاصل شود که مدارک سفر و روادید خود را در حال حاضر، معتبر و امن در یک مکان امن می باشد. همیشه یک کپی از مدارک سفر خود را به جای اصل (گذرنامه، ویزا و مجوز کار) ادامه می دهند. مسافران برای بازجویی برای داشتن گذرنامه خود را با آنها بازداشت شده اند.
حفظ مشخصات پایین، متفاوت است بار و مسیرهای سفر، و احتیاط در هنگام رانندگی. ساخت تماس های محلی به سرعت و به دنبال حمایت از مهاجران تا حد زیادی افزایش خواهد یافت ایمنی و راحتی خود را.

گذرنامه

همه اتباع خارجی نیاز به یک گذرنامه معتبر را وارد کنید اندونزی. اتباع خارجی بدون داشتن پاسپورت معتبر اجازه داده نخواهد شد ورود به اندونزی خواهد شد و به کشور عزیمت بازگشت.

گذرنامه خود را باید برای حداقل 6 ماه از تاریخ ورود معتبر باشد و شما باید بلیط بازگشت معتبر داشته باشد. افسر مهاجرت در بندر ورود ممکن است مسافر بپرسید به تولید هر اسناد و مدارک لازم (مانند رزرو هتل و اثبات امور مالی).

گذرنامه شما باید کافی صفحات سازمان ملل متحد مورد استفاده در گذرنامه خود را داشته باشند، اجازه می دهد برای هر تمبر لازم بر ورود و خروج.

ویزای اندونزیایی

الزامات ویزا بستگی به تابعیت خارجی و طول مدت اقامت خود در اندونزی دارد.

اخذ ویزا - اقامت مجاز

به منظور

  1. گردشگری در اوقات فراغت
  2. خانواده
  3. اجتماعی
  4. هنر و فرهنگ
  5. دیدار دولت
  6. سخنرانی یا حضور در سمینار
  7. شرکت در نشست که توسط دفتر مرکزی یا دفتر نمایندگی در اندونزی برگزار می شود
  8. سفر به کشور دیگری ادامه دهید

اتباع کشورهای زیر میتوانند مجوز سفر اقامت را برای روز 30 بدست آورند:

آلبانی الجزایر آندورا آنگولا
آنتیگوا و باربودا آرژانتین ارمنستان استرالیا
اتریش آذربایجان باهاما بحرین
بنگلادش باربادوس بلاروس بلژیک
بلیز بنین بوتان بولیوی
بوسنی و هرزگوین بوتسوانا برزیل برونئی دارالسلام
بلغارستان بورکینا فاسو بروندی کامبوج
کانادا کیپ ورد خرده کاغذ شیلی
چین همدردی دومینیکا کومور کاستاریکا
کرواسی کوبا قبرس چک
دانمارک جمهوری دومینیکن شرق تیمور اکوادور
مصر السالوادور استونی فیجی
فنلاند فرانسه گابن گامبیا
گرجستان آلمان غنا یونان
گرانادا گواتمالا گویان هائیتی
مقدس را مشاهده کنید (شهر واتیکان) هندوراس هنگ کنگ مجارستان
ایسلند هندوستان ایرلند ایتالیا
ساحل عاج جامائیکا ژاپن اردن
قزاقستان کنیا کیریباتی کشور کره
کویت قرقیزستان لائوس لتونی
لبنان لسوتو لیختن اشتاین لیتوانی
لوکزامبورگ ماکائو مقدونیه جزیره مالاگازی
مالاوی مالزی مالدیو مالی
مالت جزایر مارشال موریتانی موریس
مکزیک مولدووا اهل موناکو مغولستان
مراکش موزامبیک میانمار نامیبیا
نائورو نپال هلند نیوزیلند
نیکاراگوئه نروژ عمان پالائو
فلسطین پاناما پاپوآ گینه نو پاراگوئه
پرو فیلیپین لهستان کشور پرتغال
پورتوریکو قطر رومانی روسیه
رواندا سنت کیتس و نویس سنت لوسیا سنت وینسنت و گرنادینها
ساموآ سان مارینو سائوتومه و پرینسیپ عربستان سعودی
سنگال صربستان سیشل سنگاپور
اسلواکی اسلوونی جزایر سلیمان آفریقای جنوبی
اسپانیا سری لانکا سورینام سوازیلند
سوئد سوئیس تایوان تاجیکستان
تانزانیا تایلند توگو تونگا
ترینیداد و توباگو تونس بوقلمون ترکمنستان
تووالو امارات متحده عربی اوگاندا UK
اوکراین اروگوئه ایالات متحده ازبکستان
وانواتو ونزوئلا ویتنام زامبیا
زیمبابوه

شرایط لازم برای اخذ ویزا - اقامت مجوز

  1. گذرنامه معتبر با حداقل اعتبار ماه 6
  2. بلیط بازگشت یا از طریق بلیط
  3. اقامت اجازه اقامت قابل تمدید نیست و شما نمی توانید آن را به نوع دیگری از اجازه اقامت تبدیل کنید.
  4. اتباع خارجی می توانند از طریق مأموریت های مهاجرت اختصاصی وارد اندونزی شوند

بازدید از ویزا:

دارندگان گذرنامه منظم می توانند برای یک و چندین مدرک بازدید کنند. ویزای بازدید برای مقاصد تعطیلات، خانواده، اجتماعی، فرهنگی و تجاری است.

سه نوع بازدید از ویزا وجود دارد:

  1. پذیرش ویزا را ببینید
  2. دریافت ویزای توریستی
  3. ویزای چندگانه

1 بازدید از ویزای ورودی (VOA)

مهاجرین کشورهای زیر واجد شرایط دریافت ویزا در ورودی هستند (VOA):

الجزایر آندورا آرژانتین ارمنستان
استرالیا اتریش بحرین بلاروس
بلژیک برزیل بلغارستان کانادا
چین کرواسی قبرس چک
دانمارک شرق تیمور مصر استونی
فیجی فنلاند فرانسه آلمان
یونان مجارستان ایسلند هندوستان
ایرلند ایتالیا ژاپن کویت
لتونی لیبی لیختن اشتاین لیتوانی
لوکزامبورگ مالدیو مالت مکزیک
اهل موناکو هلند نیوزیلند نروژ
عمان پاناما پاپوآ گینه نو لهستان
کشور پرتغال قطر رومانی روسیه
عربستان سعودی سیشل اسلواکی اسلوونی
آفریقای جنوبی کره جنوبی اسپانیا سورینام
سوئد سوئیس تایوان تونس
بوقلمون امارات متحده عربی UK ایالات متحده

پس از اینکه در اندونزی فرود آمدید، می توانید برای VOA درخواست کنید. این هزینه US $ 35 خواهد بود. دارنده VOA می تواند تا 30 روز باقی بماند و می تواند در اداره مهاجرت یک بار فقط برای یک روز دیگر 30 با هزینه اضافی دلار 25 بپردازد.

به یاد داشته باشید در حالی که در اندونزی، شما تحت قانون محلی قرار می گیرید. نمایش توهین به یک مقام دولتی اندونزی در بندر ورود یا جایی دیگر، یک جرم جدی است

بازدیدکنندگان نمی توانند VOA را به مجوز دیگر مهاجرت تبدیل کنند. بازدید کنندگان که بیش از حد طول ویزیت 30 خود را به خطر می اندازند، مجازات 20 ایالات متحده آمریکا در روز (برای مدت اقامت تحت 60) مگر اینکه آنها VOA را برای یک روز دیگر 30 گسترش دهد. بازدیدکنندگان ماندگاری طولانی تر از 60 روزی با جریمه 2000 یا یک حکم 5 ساله مواجه خواهند شد و ممکن است با اخراج از زندان مواجه شوند.

شرایط برای ویزای ورودی (VOA):

  • گذرنامه باید به مدت شش ماه از تاریخ ورود به اندونزی باشد.
  • شما باید یک بلیط از طریق یا بازگشت داشته باشید

2 بازدید از ویزا

a درخواست توسط خارجی

  1. خارجی در درخواست سفارت / کنسولگری اندونزی درخواست ویزا می کند
  2. خارجی اجازه تسلیم پذیرش ویزا به سفارت / کنسولگری اندونزی را پرداخت Rp.100.000 می کند.
  3. سفارت / کنسولگری اندونزی برای تصویب به اداره کل مهاجرت ارسال می کند
  4. پس از تأییدیه ویزا، سفارت یا کنسولگری پس از پرداخت مبلغ 50 آمریکا، ویزای خود را صادر می کند.
  5. خارج از کشور به اندونزی می رود که در آن مرز ورودی را بدست آورده است.

ب درخواست توسط گارانتی

  1. ضمانتنامه درخواست ویزا برای خارجی در اداره مهاجرت ارائه می دهد
  2. ضمانتنامه تسهیل پذیرش ویزا را به سفارت اندونزی / کنسولگری پرداخت Rp.100.000.
  3. ضمانتنامه یک کپی از نامه تأییدیه ویزا دریافت می کند. سفارت / کنسولگری اندونزی که در آن اقامت دارید یک نسخه دیگر را دریافت می کند.
  4. پس از پرداخت مبلغ US $ 50، خارجی به سفارت / کنسولگری می رود.
  5. خارج از کشور به اندونزی می رود که در آن مرز ورودی را بدست آورده است.

بازدید از ویزا به مدت 60 روز ماندن است. شما می توانید آن را در اداره مهاجرت 5 (پنج) بار گسترش دهید. هر برنامه افزودنی یک روز دیگر 30 طول می کشد.

3 ویزای چندگانه

خارجی هایی که اغلب به اندونزی سفر می کنند برای اهداف خانواده، تجاری و دولتی می توانند این نوع ویزا را انتخاب کنند.

سفارت یا کنسولگری اندونزی در مورد ویزای متعدد بازدید می کند.

اعتبار ویزای چندگانه یک سال است. هر ورود / بازدید اجازه می دهد برای روز تا 60 بدون هیچ گونه گسترش. هزینه ویزای چند ورودی US $ 110 است.

الزامات برای ویزای بازدید و چندین ویزا:

  • تاریخ انقضا پاسپورت باید حداقل 6 ماه از تاریخ ورود به اندونزی برای ویزای تک و 18 ماه برای چندین
  • بلیط بازگشت یا از طریق بلیط
  • کپی پاسپورت گذرنامه باید حاوی حداقل یک صفحه روال خالی باشد. صفحات اصلاح و تایید نمیتوانند برای ویزا استفاده شوند
  • نامه نامه کاربردی و نامه تضمین شده. فرم درخواست باید از سفارت اندونزی در کشور شما در دسترس باشد
  • کپی حساب های بانکی

پردازش ویزا سفارت / کنسولگری اندونزی در کشور شما تقریبا سه روز طول می کشد.

ویزای کار

مهم است که در پیشبرد ویزای صحیح به شما حق کار در اندونزی را بدست آورید. الف ویزای کار برای اندونزی آسان نیست و به طور عمده به کارفرمای آینده شما برای به دست آوردن یکی برای شما است. این فرآیند می تواند بسیار طول بکشد.

برای اطلاعات بیشتر درباره ویزای اندونزی، با سفارت یا کنسولگری اندونزی که در آن اقامت دارید تماس بگیرید

واکسیناسیون

واکسیناسیون لازم نیست.

اطلاعات دیگر ویزای اندونزی

اگر شما اندونزی نامه پوشش و اندونزی CV آماده هستند پست الکترونیک آنها را به کارفرمایان آینده نگر انتخاب شده در طول جستجوی کار اندونزی.

هنگامی که شما یک دعوت به دریافت اندونزی مصاحبه شغلی، شما ممکن است برای ویزای اندونزی درخواست کنید و اجازه کار اندونزی. سپس خود را برای مصاحبه شغلی آماده کنید و نگاهی بیندازید اندونزی لباس چرا که لباس شما یکی از مهمترین ویژگی های آن است استخدام.

مصاحبه شغلی را بررسی کنید do و نکن و دیگر مهارت های جستجوی کار صفحات پیدا کنید که چرا مردم هستند برای مشاغل موجود به استخدام درآورده است.

علاوه بر این، در بین المللی اطلاعات, جستجوی کار, ویزا, اجازه کار, نامه, CV و رزومه, مصاحبه شغلی و لباس صفحات شما خواهد شد بسیاری از راهنمایی های مفید برای جویندگان کار در خارج از کشور پیدا

با ویزای اندونزی موفق باشید