ایرلند اجازه کار

کار در خارج از کشور برای تلفن های موبایل مانند یک ماجراجویی برای بسیاری از مردم. با این حال، شغل در ایرلند بیش از مجوز کار ایرلند و فقط واضح است ایرلند CV و ایرلند نامه پوشش نوشتن و ترجمه - آنها نیاز به آماده سازی دقیق. شما خواهید مشکلاتی که به احتمال قوی حتی عبور و ذهن شما را زمانی که شما علاقه مند به تبدیل چهره جستجوی کار در ایرلند.

آیا تاثیرپذیری کار مجوز کار ایرلند در اثر ماجراجویی شما را بیش از حد کم می کند! به عنوان مثال، شما قوانین و شیوه های مختلف مهاجرت، رویه های درخواست شغل عجیب و غریبی، معیارهای انتخاب نامطلوب شغل نا آشنا و خارج از فرهنگ عادی مدیریت را تجربه خواهید کرد.

ترین بازدیدکننده داشته است به ایرلند بدون دردسر هستند، اما شما باید از خطر حملات تروریستی ناخوشایند آگاه باشید که می تواند علیه اهداف غیرنظامی، از جمله مکان هایی است که توسط مهاجران و مسافران خارجی مانند رستوران ها، هتل ها، باشگاه ها و مناطق خرید رایج است. با توجه به وضعیت امنیتی بدتر، باید با احتیاط زیاد تمرین کنید.
فعالیت جنایی و همچنین تظاهرات و گاه به گاه تظاهرات در سراسر کشور نگران کننده است. در سال های اخیر مقامات ایرلند تعدادی از تحقیقات و عملیات علیه جرایم مربوط به مواد مخدر و شبکه های تروریستی انجام داده اند.
نظارت بر پخش برنامه های خبری محلی و پیام های کنسولی. اطمینان حاصل شود که مدارک سفر و روادید خود را در حال حاضر، معتبر و امن در یک مکان امن می باشد. حمل یک کپی از مدارک سفر خود را به جای اصل. حفظ مشخصات پایین، متفاوت است بار و مسیرهای سفر، و احتیاط در هنگام رانندگی. ساخت تماس های محلی به سرعت و به دنبال حمایت از مهاجران تا حد زیادی افزایش خواهد یافت ایمنی و راحتی خود را.

مجوز کار گذرنامه و ایرلند

گذرنامه

همه اتباع به جز اتباع اتحادیه اروپا برگزاری یک کارت ملی گذرنامه معتبر به مدت حداقل سه ماه بعد از مدت اقامت معتبر نیاز دارد. برخی اتباع اتحادیه اروپا ممکن است لازم باشد ارائه گذرنامه معتبر علاوه بر کارت ملی. تحمیل یک بلیط رفت و برگشت به عنوان یکی از شرایط ورود است در اختیار افسر مهاجرت در نقطه ورود.

ایرلند اجازه کار

شهروندان منطقه ای اروپایی (EEP)، آزادانه به حرکت و کار در هر کجا که بخواهند، در ایرلند و سایر کشورهای عضو EEA عضو هستند.

کارگران غیر EEA که از نظر قانونی در یک دولت عضو در قرارداد در دولت عضو دیگری و به طور موقت کار اجازه کار برای مدت زمان از قرارداد نیاز ندارند.

سایر پناهجویان غیر عضو EEA باید یک کارفرمای متقاضی را که مایل به اخذ مجوز کار در ایرلند هستند، از طرف آنها به خوبی قبل از تاریخ شروع کار، در حالی که هنوز در کشور خود هستند، پیدا کنند. به لحاظ فنی، شما مجاز به وارد کردن ایرلند نیستید تا به دنبال کار باشید.

کارفرما باید برای اجازه کار ایرلند با مدرکی مبنی بر اینکه هیچ ایرلند یا شهروند اتحادیه اروپا قادر به انجام این کار نیستند، درخواست کنند. برای پردازش درخواست مجوز کار حدود چهار هفته طول می کشد.

مجوز کار ایرلند از تاریخ شروع آن معتبر است و از یک سال تجاوز نمی کند.

یک کارمند فقط ممکن است تغییر اشتغال پس از آنکه کارفرمای جدید اجازه کار برای آنها به دست آمده.

اکثر کارفرمایان که به صورت غیرقانونی استخدام می شوند جریمه های سنگین را به یک خارجی که دارای مجوز کار ایرلند معتبر نیست، ارائه نمی دهد. علاوه بر این، هر کار "بر روی سیاه" هرگز شما را برای مجوز کار مجازات نخواهد کرد. علاوه بر این، اشتغال غیر رسمی اغلب منجر به شرایط کار استثمارگرانه می شود. اگر شما گرفتار شده اید، می توانید با جریمه های سنگین و یا حتی از کشور متوقف شوید.

بسیاری از حرفه های بهداشتی و فنی در ایرلند تنظیم می شوند، به این معنی است که قبل از کار قانونی باید با بدن مناسب ثبت نام کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مجوز کار ایرلند با سفارت ایرلند در کشور خود تماس بگیرید

دیگر ایرلند اجازه کار اطلاعات

اگر شما ایرلند نامه پوشش و ایرلند CV آماده هستند پست الکترونیک آنها را به کارفرمایان آینده نگر انتخاب شده در طول جستجوی کار ایرلند.

هنگامی که شما یک دعوت به دریافت ایرلند مصاحبه شغلی، شما ممکن است برای درخواست ویزای ایرلند و اجازه کار ایرلند. سپس خودتان را آماده کنید مصاحبه شغلی و نگاهی به ایرلند لباس چرا که لباس شما یکی از مهمترین ویژگی های آن است استخدام.

مصاحبه شغلی را بررسی کنید do و نکن و دیگر مهارت های جستجوی کار صفحات پیدا کنید که چرا مردم هستند برای مشاغل موجود به استخدام درآورده است.

علاوه بر این، در بین المللی اطلاعات, جستجوی کار, ویزا, اجازه کار, نامه, CV و رزومه, مصاحبه شغلی و لباس صفحات شما خواهد شد بسیاری از راهنمایی های مفید برای جویندگان کار در خارج از کشور پیدا

موفق باشید با اجازه کار ایرلند شما!