ویزا کویت

جستجوی کار در کویت به چیزی بیش از یک برنامه ویزای کویت و فقط آشکار کویت نامه پوشش و کویت CV نوشتن و ترجمه - آن نیاز به آماده سازی کامل. مشکلاتی که در تمام احتمال حتی عبور نمی ذهن خود را هنگامی که شما تصمیم به شروع جستجوی کار کویت شما مواجه خواهد شد. بنابراین، آماده می شود را به عنوان کویت از آن با تمام مشکلات، تناقضات و چالش های آن است.

آیا بیش از حد به آرامی نفوذ ویزا کویت می توانید در ماجراجویی خود را دارند را ندارد! به عنوان مثال، شما را به قوانین مهاجرت ناآشنا و شیوه، شغل مراحل درخواست عجیب و غریب، عجیب و غریب روند انتخاب شغل و فرهنگ مدیریت عجیب و غریب را تجربه کنند.

ترین بازدیدکننده داشته است به کویت هستند بدون دردسر اما شما باید از خطر حملات تروریستی بی رویه، که می تواند علیه اهداف غیر نظامی، از جمله مکان های آباد توسط مهاجران و مسافران خارجی مثل رستوران ها، هتل ها، باشگاه ها و مراکز خرید می باشد، آگاه باشد.
در سال های اخیر مقامات کویتی تعدادی از تحقیقات و عملیات علیه شبکه های تروریستی انجام داده اند.
شما باید سطح بالایی از آگاهی امنیتی و m را داشته باشید
برنامه های خبری محلی و پیام های کنسولی. اطمینان حاصل کنید که اسناد مسافرتی و ویزا در حال حاضر، معتبر و امن در مکان امن قرار دارند. فکس کپی اسناد مسافرتی خود را به جای اسناد حمل کنید. نگه داشتن یک مشخصات کم، زمان ها و مسیرهای مختلف سفر را تغییر دهید و در هنگام رانندگی احتیاط کنید. برقراری تماس محلی به سرعت و جستجوی حمایت از سایر مهاجرین، آسایش و امنیت شما را به شدت افزایش خواهد داد.

پاسپورت و ویزای کویت

گذرنامه

همه اتباع نیاز گذرنامه برای حداقل شش ماه قبل از تاریخ انقضای معتبر. اغلب یک اسپانسر گذرنامه یک بازدید کننده و نگه دارید. در این موارد، به شما خواهد رسید دریافت خواهید کرد. چنین دریافت رضایت بخش خواهد بود که در آن یک معامله ممکن گذرنامه نیاز دارد.

گذرنامه بلبرینگ تمبر مرز اسرائیل، مصر و اردن ممکن است برخی از مشکلات می شود. دولت کویت اتباع اسرائیل ممنوع از ورود به کشور.

ویزا کویت

یک نفر در کویت در دریافت ویزای توریستی ممکن است را ندارد تا اشتغال، که او باید اجازه کار و ویزای اقامت دارند.

شهروندان کشورهای زیر می توانید ویزای بازدید کننده به محض ورود به یک پورت ورودی برای هزینه 8 دینار کویت به دست آوردن:

آندورا، استرالیا، اتریش، بلژیک، برونئی، کانادا، دانمارک، فنلاند، فرانسه، آلمان، بریتانیا، یونان، هلند، هنگ کنگ، ایسلند، ایرلند، ایتالیا، ژاپن، لیختن اشتاین، لوکزامبورگ، مالزی، موناکو، نیوزیلند، نروژ ، پرتغال، سان مارینو، سنگاپور، کره جنوبی، اسپانیا، سوئد، سوئیس، آمریکا، واتیکان.

همه اتباع دیگر نیاز پیشبرد ویزا، که می تواند از طریق دفاتر هواپیمایی کویت به دست آوردن عنوان هواپیمایی دارای امکانات آنلاین برای پردازش ویزا از طریق وزارت کشور. این پروسه می تواند یک هفته طول بکشد و ممکن است هزینه نیاز دارد.

ویزای بازدید برای 30 روز در عرض چند روز 90 صدور و یک ورودی معتبر هستند.

یک فرد کویت، یک شرکت یا یک خارجی مقیم (که نسبی بازدید کننده است) در حالی که در کویت است باید یک سفر به کویت، حمایت کنند.

الزامات مورد نیاز برای ویزای ورود در کویت:

به منظور دریافت روادید سفر برای یک بازدید کننده، کویت حمایت و یا شرکت نیاز:

  • درخواست ویزا و فرم امنیت تکمیل شده توسط ضامن
  • کپی از پاسپورت بازدید کننده
  • نسخه امضای ضامن برای اهداف کسب و کار ثبت نام
  • کپی از دعوتنامه بیان هدف از بازدید از یک ضامن برای یک بازدید کننده.

معمولا حامی یکی از بستگان انتظار می رود درآمد حداقل KD 450 در هر ماه اگر S / او برای دولت و حداقل KD 650 کار می کند اگر S / او در بخش خصوصی کار می کند.

به طور معمول یک بازدید کننده می رود به یک سفارت کویت به ویزای خود را پردازش و گذرنامه قبل از سفر به کویت مهر. با این حال، ضامن کویت می توانید یک کپی از پاسپورت فکس بازدید کننده برای به دست آوردن ویزا در کویت استفاده کنید. ضامن سپس فاکس یک کپی از ویزا به بازدید کننده (بازدید تا او را قادر به سفر به کویت) و او را ملاقات می کند در فرودگاه با ویزا اصلی است. سپرده ضامن مقالات ویزا در یک شمارنده خاص در سالن ورود و بازدید کننده باید این را در یک ضد مشابه در داخل منطقه مهاجرت به منظور تکمیل تشریفات ورود را انتخاب کنید.

مورد نیاز برای به دست آوردن ویزای ورود از طریق سفارت کویت:

  • گذرنامه معتبر با حداقل شش (6) ماه قبل از تاریخ انقضاء.
  • دو (2) فرم درخواست ویزا در حال حاضر به پایان رسید.
  • دو (2) عکس.
  • هزینه: US $ پاسپورت 50.00 برای یک بار ورود و 175.00 $ برای چند ورودی. با تماس با سفارت برای ملیت های دیگر.

شرایط اضافی:

  • آخرین بازدید کسب و کار نیاز به یک نامه از یک شرکت درخواست صدور ویزا و تضمین متقاضی در حالی که در کویت است.
  • بازدید از دوستان و بستگان نیاز به برگزاری بدون گواهینامه اعتراض در کویت به دست آمده توسط بستگان / دوست.
  • افراد رفتن برای اشتغال:
    • قرارداد دولت: کپی از نامه روزانه از کویت.
    • بخش خصوصی: اجازه کار صادر شده توسط اداره کل امور مهاجرت در کویت است. (اگر همسر یا اعضای خانواده همراهی متقاضی، اجازه کار، بدون گواهی اعتراض یا نامه ای از خاطرات روزانه باید نشان می دهد که.)

گذرنامه با پست باید شامل، پاکت خود خطاب پیش پرداخت (پست الکترونیکی ثبت نام) برای بازگشت.

نقدی، حواله پول و یا شرکت را بررسی کنید باید هزینه پرداخت. چک های شخصی نیستند پذیرفته.

تماس با کنسولگری یا سفارت کویت در کشور خود برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزا کویت

پسوند ویزا

تا دو پسوند ویزای یک ماهه امکان پذیر است. برای این کار، شما نیاز به ایجاد یک برنامه به مهاجرت قبل از ویزا موجود منقضی می شود.

هنگامی که ویزای تمام شده است، یک بازدید کننده که ویزای خود را overstays مورد نیاز خواهد بود به پرداخت جریمه بزرگ (KD10 در روز). تا زمانی که شما پرداخت جریمه، شما اجازه دسترسی به ترک نیست.

مسافران که کویت بدون تکمیل مراحل خروجی کویت ترک ممکن است ملزم به پرداخت جریمه های سنگین و / یا زندانی شوند اگر آنها بازگشت و تلاش برای ترک از کویت.

واکسیناسیون

گواهی واکسیناسیون لازم نیست. با این حال، ورود مسافران از مناطق آلوده به وبا یا تب زرد ممکن است اثبات تلقیح نیاز دارند.

دیگر کویت ویزا اطلاعات

برای موفقیت در خود جستجوی کار کویت و گرفتن شغل که می خواهید، باید آماده باشید کویت نامه پوشش و کویت CV که باید پست الکترونیک بلافاصله به کارفرمایان آینده نگر انتخاب شده در طول جستجوی کار در کویت.

هنگامی که شما یک دعوت به دریافت کویت مصاحبه شغلی، شما ممکن است برای درخواست اجازه کار کویت. سپس خود را برای مصاحبه شغلی آماده کنید و نگاهی بیندازید کویت لباس چرا که لباس شما یکی از مهمترین ویژگی های آن است استخدام.

مصاحبه شغلی را بررسی کنید do و نکن و دیگر مهارت های جستجوی کار صفحات پیدا کنید که چرا مردم هستند برای مشاغل موجود به استخدام درآورده است.

علاوه بر این، در بین المللی اطلاعات, جستجوی کار, ویزا, اجازه کار, نامه, CV و رزومه, مصاحبه شغلی و لباس صفحات شما خواهد شد بسیاری از راهنمایی های مفید برای جویندگان کار در خارج از کشور پیدا

موفق باشید با ویزای کویت