مکزیک ویزا

سفر به مکزیک نیاز به آماده سازی کامل است. مشکلات، که به احتمال قوی حتی عبور نمی ذهن خود را هنگامی که شما تصمیم به بازدید مکزیک، شما را مقابله با.

بسته به ملیت خود را به عنوان هدف از سفر خود را، شما ممکن است ویزای ورود، اجازه اقامت نیاز و / یا اجازه کار مکزیک.

زندگی در مکزیک بسیار متفاوت از رفتن به تعطیلات به مکزیک است. شما باید آماده را به مکزیک آن را به عنوان با تمام مشکلات، تناقضات و چالش های آن است.

ترین بازدیدکننده داشته است به مکزیک هستند بدون دردسر اما شما باید از خطر حملات تروریستی بی رویه، که می تواند علیه اهداف غیر نظامی، از جمله مکان های آباد توسط مهاجران و مسافران خارجی مثل رستوران ها، هتل ها، باشگاه ها و مراکز خرید می باشد، آگاه باشد. شما باید یک درجه بالایی از احتیاط به دلیل خشونت در ایالت های شمالی و غربی کشور تجربه یک وضعیت امنیتی رو به وخامت ورزش.
سطح بالایی از فعالیت های مجرمانه، و همچنین تظاهرات، اعتراضات و موانع غیر قانونی گاه به گاه باقی می ماند یک نگرانی در سراسر کشور. در سال های اخیر، مقامات مکزیکی تعدادی از تحقیقات و عملیات علیه جنایات مربوط به مواد مخدر و شبکه های تروریستی انجام داده اند.
نظارت بر پخش برنامه های خبری محلی و پیام های کنسولی. اطمینان حاصل شود که مدارک سفر و روادید خود را در حال حاضر، معتبر و امن در یک مکان امن می باشد. حمل یک کپی از مدارک سفر خود را به جای اصل. حفظ مشخصات پایین، متفاوت است بار و مسیرهای سفر، و احتیاط در هنگام رانندگی. ساخت تماس های محلی به سرعت و به دنبال حمایت از مهاجران تا حد زیادی افزایش خواهد یافت ایمنی و راحتی خود را.

گذرنامه و ویزا مکزیک

گذرنامه

همه اتباع خارجی نیاز به یک گذرنامه معتبر را وارد کنید مکزیک است. اتباع خارجی بدون داشتن پاسپورت معتبر اجازه داده نخواهد شد ورود به مکزیک خواهد شد و به کشور عزیمت بازگشت. به منظور جلوگیری از تاخیر و سوء تفاهم، ما قویا توصیه است که شما با یک گذرنامه برای شش ماه معتبر پس از تاریخ ورود خود را سفر می کند.

گذرنامه شما باید کافی صفحات سازمان ملل متحد مورد استفاده در گذرنامه خود را داشته باشند، اجازه می دهد برای هر تمبر لازم بر ورود و خروج.

ویزای مکزیک

نیازمندی های ویزا بر ملیت فرد خارجی و طول در نظر گرفته شده خود را از اقامت در مکزیک بستگی دارد. یک تبعه خارجی که قصد ورود به مکزیک باید روادید به دست آورد.

این مهم است که برای به دست آوردن در پیش ویزا درست است که به شما می دهد حق کار در مکزیک است. اجازه کار و ویزای اقامت بسیار آسان برای به دست آوردن اگر شما می توانید نشان می دهد که مهارت ها و تجربه مرتبط در تامین کوتاه مدت در مکزیک هستند.

خارجی ها با وضعیت بازدید کننده می تواند یک شرکت آنها می خواهند برای درخواست برای مجوز کار مکزیکی با موسسه ملی مهاجرت (- INM موسسه Nacional د Migración) کار می کنند. در حالی که برنامه پردازش می شود، بازدید کنندهs ممکن است در مکزیک بمانند تا آنها اطلاعات را از INM که آنها ممکن است مجوز در کنسولگری از آنها به خانه کشور جمع آوری دریافت خواهید کرد. سپس چنین بازدید کنندگان مجبور به ترک مکزیک و جمع آوری مجوز در کشور است. تنها پس از آن، آنها می توانند برای ویزای اقامت.

اگر شما در کار در مکزیک چک برای جزئیات بیشتر در مورد علاقه مند اجازه کار مکزیک صفحه

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزا مکزیک، با سفارت یا کنسولگری مکزیک که در آن شما اقامت

اتباع کشورهای زیر سفر در گذرنامه به طور منظم انجام ویزا نیاز به وارد مکزیک اگر آنها گردشگران، بازدید کنندگان در حمل و نقل و یا کسب و کار بازدید کننده (هزینه قابل اجرا در صورت ورود با زمین است. برای کسانی که با هواپیما سفر هزینه در قیمت گنجانده بلیط هواپیما).

کشورهای عضو اتحادیه اروپا، آندورا، آرژانتین، استرالیا، باهاما، باربادوس، بلیز، برزیل، کانادا، شیلی، کلمبیا، کاستاریکا، هنگ کنگ، ایسلند، اسرائیل، جامائیکا، ژاپن، لیختن اشتاین، ماکائو، جزایر مارشال، مالزی، میکرونزی، موناکو، نیوزیلند، نروژ، پالائو، پاناما، پاراگوئه، پرو، کره، سان مارینو، سنگاپور، سوئیس، ترینیداد و توباگو، ایالات متحده، اروگوئه، شهر واتیکان، ونزوئلا

گردشگران و بازدید کنندگان کسب و کار می تواند در مکزیک تا 180 روز باقی بماند.
آخرین بازدید در حمل و نقل می تواند تا 30 روز باقی بماند.

همه اتباع خارجی از ورود به مکزیک یا با هواپیما یا با زمین باید یک کارت توریستی پر و آن را در اولین بندر خود را از ورود مهر. در هنگام وارد کردن از طریق زمین، شما باید برای رفتن به غرفه مهاجرت واقع در عبور از مرز. در هنگام وارد کردن با هواپیما و ترانزیت آن از مکزیکو سیتی، شما باید کارت های توریستی خود را در Mexico City قبل از سوار شدن به سمت مقصد نهایی خود را مهر می کند.

برخی از اسناد مورد نیاز توسط مقامات مکزیکی برای صدور ویزا:

  • گذرنامه معتبر با فتوکپی
  • فرم تکمیل شده
  • شناسنامه
  • یک پاسپورت عکس در اندازه
  • اثبات بودجه کافی (به عنوان مثال سه حساب بانکی آخرین و نامه بیان حقوق و دستمزد فعلی و یا نامه اصلی از کسی که مالی از مسافر
  • گواهی پلیس از هیچ سابقه کیفری
  • بلیط رفت و برگشت اصلی
  • هزینه های کنسولی (قابل پرداخت توسط پول نقد و یا سفارش پستی تنها)
  • ترین اسناد و مدارک صادر خارج از کشور به در مکزیک استفاده می شود باید توسط سفارت مکزیک و یا یکی از کنسولگری های خود در کشور خود را قانونی.

مقررات خروج مکزیک

اتباع خارجی که موفق به ارائه یک سند مهاجرت مکزیکی معتبر (کارت های توریستی / FMM، TRT، TRP و یا دیگر) در هنگام چک کردن در در فرودگاه ممکن است به اداره مهاجرت به کارگردانی، و در نتیجه تاخیر، از دست رفته پرواز، هزینه های غیر منتظره و / یا تحمیل یک خوب است.

اتباع خارجی با اقامت در مکزیک (TRT، TRP) باید با پر کردن فرم مهاجر (FMM) و ارائه آن به مقامات اداره مهاجرت مکزیکی در هنگام خروج از کشور به منظور ثبت نام خروج خود را. غرفه مهاجرت، واقع قبل یا بعد از چک امنیتی در فرودگاه و همچنین در گذرگاه های مرزی، گاهی اوقات می تواند مشکل برای پیدا کردن. مهر "عضویت د سالیدا، کلرادو" بخشی از فرم باید به شرکت هواپیمایی هنگام سوار شدن به هواپیما و یا به عامل مرزی در هنگام خروج از طریق جاده داده شده است. شما باید با دقت بخش باقی مانده از "عضویت د انتردا" فرم نگه دارید و آن را به مقامات اداره مهاجرت مکزیکی که دوباره وارد مکزیک است.

زمان دریافت ویزا در روز 2 متوسط ​​است، اما می تواند تا هفته 3، بسته به ملیت.
هزینه ویزا متفاوت است، بسته به ملیت - در سراسر ایالات متحده $ 17 - $ 30.

پسوند ویزا

به گسترش ویزای توریستی خود را، شما باید برای گسترش در هر موسسه ملی مهاجرت (NIM) دفتر اعمال می شود. این فرایند تنها چند دقیقه طول می کشد و الزامات عبارتند از:

  • گذرنامه و مدارک سفر.
  • فرم مهاجرت توریستی معتبر است.
  • اثبات این که شما منابع مالی کافی برای تداوم حضور خود را.
  • پرداخت هزینه ها.

واکسیناسیون

گواهی واکسیناسیون لازم نیست.

به یاد داشته باشید در حالی که در مکزیک، شما تحت قانون محلی قرار دارد. نمایش توهین به یک مقام دولتی مکزیک در بندر ورود یا جایی دیگر، یک جرم جدی است

دیگر مکزیک ویزا اطلاعات

برای موفقیت در خود مکزیک جستجوی کار و گرفتن شغل که می خواهید، باید آماده باشید مکزیک نامه پوشش و مکزیک CV که باید پست الکترونیک بلافاصله به کارفرمایان آینده نگر انتخاب شده در طول جستجوی کار در مکزیک.

هنگامی که شما یک دعوت به دریافت مکزیک مصاحبه شغلی، شما ممکن است برای درخواست ویزای مکزیک و اجازه کار مکزیک. سپس خود را برای مصاحبه شغلی آماده کنید و نگاهی بیندازید مکزیک کد لباس چرا که لباس شما یکی از مهمترین ویژگی های آن است استخدام.

مصاحبه شغلی را بررسی کنید do و نکن و دیگر مهارت های جستجوی کار صفحات پیدا کنید که چرا مردم هستند برای مشاغل موجود به استخدام درآورده است.

علاوه بر این، در بین المللی اطلاعات, جستجوی کار, ویزا, اجازه کار, نامه, CV و رزومه, مصاحبه شغلی و لباس صفحات شما خواهد شد بسیاری از راهنمایی های مفید برای جویندگان کار در خارج از کشور پیدا

موفق باشید با ویزای مکزیک