نروژ اجازه کار

La حرفه ای در خارج از کشور به نظر می رسد به عنوان یک ماجراجویی برای بسیاری از مردم است. گرچه، شغل در نروژ نیاز به بیش از اجازه کار در نروژ و فقط واضح است نروژ CV با نروژ نامه پوشش نوشتن و ترجمه - آنها نیاز به آماده سازی کامل دارند. شما با مشکلی مواجه خواهید شد که احتمالا حتی هنگامی که تصمیم گرفتید، ذهن خود را از بین نبرد کار در نروژ.

بیش از حد به اندازه کافی نفوذ ننشستن اجازه کار نرو در نتیجه ماجراجویی خود را ندارد. به عنوان مثال، شما قوانین و شیوه های مهاجرت نا آشنا را، رویه های درخواست شغل عجیب و غریب، روند انتخاب شغل عجیب و غریب و فرهنگ مدیریت عجیب و غریب تجربه خواهید کرد.

ترین بازدیدکننده داشته است به نروژ بدون دردسر هستند، اما شما باید از خطر حملات تروریستی ناخوشایند آگاه باشید که می تواند علیه اهداف غیرنظامی، از جمله مکان هایی است که توسط مهاجران و مسافران خارجی مانند رستوران ها، هتل ها، باشگاه ها و مناطق خرید رایج است. در سال های اخیر مقامات نروژی تعدادی تحقیق و عملیات علیه شبکه های تروریستی انجام داده اند.
نظارت بر پخش برنامه های خبری محلی و پیام های کنسولی. اطمینان حاصل شود که مدارک سفر و روادید خود را در حال حاضر، معتبر و امن در یک مکان امن می باشد. حمل یک کپی از مدارک سفر خود را به جای اصل. حفظ مشخصات پایین، متفاوت است بار و مسیرهای سفر، و احتیاط در هنگام رانندگی. ساخت تماس های محلی به سرعت و به دنبال حمایت از مهاجران تا حد زیادی افزایش خواهد یافت ایمنی و راحتی خود را.

مجوز کار گذرنامه و نروژ

گذرنامه

پاسپورت معتبر برای حداقل سه ماه پس از مدت اقامت مورد نیاز همه اتباع به جز شهروندان اتحادیه اروپا دارای کارت شناسایی ملی معتبر. بعضی از شهروندان اتحادیه اروپا ممکن است مجاز به ارائه پاسپورت معتبر علاوه بر کارت شناسایی ملی باشند.

نروژ اجازه کار

کشورهای عضو EEA

اجازه اقامت برای شهروندان شمال اروپا لازم نیست. توافقنامه اقتصادی اروپا (EEA)، اتباع دیگر کشورهای اتحادیه اروپا و کشورهای عضو EFTA را در زمینه آزادی حرکت و استقرار در سراسر منطقه محافظت می کند. طبق مقررات این توافقنامه، شما می توانید در نروژ برای مدت شش ماه به دنبال استخدام باقی بمانید در صورتی که شما از نظر مالی خود حمایت می کنید.

اگر در این مدت موفق به پیدا کردن کار می شوید، باید برای اقامت در نزدیکترین ایستگاه پلیس درخواست خود را اعطا کنید، با گذرنامه ملی خود، دو عکس و تایید اشتغال از کارفرمای خود را با خود ببرید. مجوز اقامت برای اقلیت های اتحادیه اروپا که کمتر از سه ماه در نروژ اقامت دارند و یا کسانی که حداقل یک بار در هفته به کشور خود سفر می کنند، مورد نیاز نیست.

کارکنان بیگانه حق برخوردار از حقوق شهروندان نروژ در مورد حقوق و دستمزد، شرایط کاری، آموزش حرفه ای، بیمه اجتماعی و عضویت در اتحادیه های کارگری دارند. خانواده های آنها نیز حق دارند که در نروژ از حقوق مشابه برخوردار شوند.

ملیتهای دیگر کشورها

ممنوعیت کلی مهاجرت در نروژ از زمان 1975 اجباری است. معافیت بعید است که به شما داده شود، مگر اینکه مهارت های ویژه ای داشته باشید که متقاضیان شغلی محلی ندارند.

اگر در تقاضای مدارک تحصیلی شما در نیویورک پیشنهاد مشاغل خود دریافت کرده باشید، باید برای سفارت اجازه کار و اجازه اقامت در نروژ درخواست کنید که پرونده شما را به مقامات مهاجرتی نروژ انتقال می دهد.

زمان لازم برای پردازش درخواست اجازه کار در نروژ معمولا حداقل سه ماه است. برای اطلاعات بیشتر، با سفارت نروژ در کشور خود تماس بگیرید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اجازه کار در نروژ، با سفارت نروژ در کشور خود تماس بگیرید

دیگر نروژ اطلاعات اجازه کار

برای موفقیت در خود جستجوی کار نروژ و گرفتن شغل که می خواهید، باید آماده باشید نروژ نامه پوشش و نروژ CV که باید پست الکترونیک بلافاصله به کارفرمایان آینده نگر انتخاب شده در طول جستجوی کار در نروژ.

هنگامی که شما یک دعوت به دریافت نروژ مصاحبه شغلی، شما ممکن است برای درخواست ویزای نروژ و اجازه کار نروژ. سپس خود را برای مصاحبه شغلی آماده کنید و نگاهی بیندازید نروژ لباس چرا که لباس شما یکی از مهمترین ویژگی های آن است استخدام.

مصاحبه شغلی را بررسی کنید do و نکن و دیگر مهارت های جستجوی کار صفحات پیدا کنید که چرا مردم هستند برای مشاغل موجود به استخدام درآورده است.

علاوه بر این، در بین المللی اطلاعات, جستجوی کار, ویزا, اجازه کار, نامه, CV و رزومه, مصاحبه شغلی و لباس صفحات شما خواهد شد بسیاری از راهنمایی های مفید برای جویندگان کار در خارج از کشور پیدا

موفق باشید با اجازه کار شما در نروژ!