پرتغال اجازه کار

کار در خارج از کشور برای تلفن های موبایل مانند یک ماجراجویی به بسیاری از مردم. اما، شغل در پرتغال نیاز به بیش از مجوز کار پرتغال و فقط واضح است پرتغال CV با پرتغال نامه پوشش نوشتن و ترجمه - آنها نیاز به آماده سازی دقیق دارند. شما با مشکلی مواجه خواهید شد که احتمالا حتی زمانی که تصمیم به رفتن پیدا کردید، ذهن شما را از بین نبرد اشتغال در پرتغال.

بیش از حد به اندازه کافی نفوذ نکنید که مجوز کار پرتغال در نتیجه نهایی ماجراجویی شما ممکن است داشته باشد! به عنوان مثال، شما قوانین و شیوه های مهاجرت نا آشنا را، رویه های درخواست شغل عجیب و غریب، روند انتخاب شغل عجیب و غریب و فرهنگ مدیریت عجیب و غریب تجربه خواهید کرد.

ترین بازدیدکننده داشته است به کشور پرتغال هستند بدون دردسر اما شما باید از خطر حملات تروریستی بی رویه، که می تواند علیه اهداف غیر نظامی، از جمله مکان های آباد توسط مهاجران و مسافران خارجی مثل رستوران ها، هتل ها، باشگاه ها و مراکز خرید می باشد، آگاه باشد.
در سال های اخیر، مقامات پرتغالی تعدادی از تحقیقات و عملیات علیه شبکه های تروریستی انجام داده اند.
شما باید سطح بالایی از آگاهی امنیتی و m را داشته باشید
برنامه های خبری محلی و پیام های کنسولی. اطمینان حاصل کنید که اسناد مسافرتی و ویزا در حال حاضر، معتبر و امن در مکان امن قرار دارند. فکس کپی اسناد مسافرتی خود را به جای اسناد حمل کنید. نگه داشتن یک مشخصات کم، زمان ها و مسیرهای مختلف سفر را تغییر دهید و در هنگام رانندگی احتیاط کنید. برقراری تماس محلی به سرعت و جستجوی حمایت از سایر مهاجرین، آسایش و امنیت شما را به شدت افزایش خواهد داد.

مجوز کار پاسپورت و پرتغال

گذرنامه

همه اتباع به استثنای اتحادیه اروپا که کارت شناسایی ملی معتبر دارند، نیاز به گذرنامه حداقل سه ماه طول می کشد. بعضی از شهروندان اتحادیه اروپا ممکن است مجاز به ارائه پاسپورت معتبر علاوه بر کارت شناسایی ملی باشند. برای همه به جز شهروندان اتحادیه اروپا، بودجه کافی لازم است.

پرتغال اجازه کار

خارجیانی که مایل به استخدام در پرتغال برای بیش از شش ماه هستند، به طور قانونی مجاز به اخذ مجوز کار پرتغال و اجازه اقامت هستند.

شهروندان اتحادیه اروپا آزادانه به حرکت و کار در پرتغال با ویزا و یا اجازه کار می پردازند. با این وجود، آنها باید ظرف مدت سه ماه پس از ورود به اجازه اقامت خود در اداره پلیس محلی خود درخواست کنند و مدارک اشتغال یا درآمد را ارائه دهند.

دریافت مجوز کار پرتغال برای خارجی ها، کسانی که شهروندان اتحادیه اروپا نیستند بسیار سخت تر است. شهروندان غیر اتحادیه اروپا نیاز به اجازه کار و کار روادید دارند.

مجوز کار پرتغال آسان است اگر بتوان نشان داد که مهارت و تجربه مربوطه در پرتغال کم است.

در اکثر موارد، افراد مشاغل خارج از کشور باید یک کارفرمای مجرب را در نظر بگیرند که مایل به درخواست مقامات مهاجرتی از طرف آنها هستند تا قبل از تاریخ شروع کار، در حالی که هنوز در کشور خود هستند. به لحاظ فنی، شما مجاز به ورود به یک کشور برای جستجوی کار نیستید.

اکثر کارفرمایان که به صورت غیرقانونی استخدام می شوند جریمه سنگینی می کنند، کار دیگری را برای یک خارجی که مجوز کار مجازات پرتغال را ندارند پیشنهاد نمی دهد.

هنگامی که شما در پرتغال هستید، موثرترین روش پیدا کردن یک شغل، این است که در راه بروید و از او بپرسید. با این حال، مشاغل موقت مانند جمع آوری سیب و هر کار "بر روی سیاه" هرگز شما را مجاز به مجوز کار نمی کند. علاوه بر این، اشتغال غیر رسمی اغلب منجر به شرایط کار استثمارگرانه می شود. اگر شما گرفتار شده اید، می توانید با جریمه های سنگین و یا حتی از کشور متوقف شوید.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مجوز کار پرتغال با سفارت پرتغال در کشور خود تماس بگیرید

سایر اطلاعات مجوز کار پرتغال

برای موفقیت در خود جستجوی کار پرتغال و گرفتن شغل که می خواهید، باید آماده باشید پرتغال نامه پوشش و پرتغال CV که باید پست الکترونیک بلافاصله به کارفرمایان آینده نگر انتخاب شده در طول جستجوی کار در پرتغال.

هنگامی که شما یک دعوت به دریافت پرتغال مصاحبه شغلی، شما ممکن است برای درخواست ویزای پرتغال و اجازه کار پرتغال. سپس خودتان را آماده کنید پرتغال مصاحبه شغلی و نگاهی به پرتغال لباس چرا که لباس شما یکی از مهمترین ویژگی های آن است برای کارهای موجود استخدام نمیشود.

مصاحبه شغلی را بررسی کنید do و نکن, راهنمایی مصاحبه شغلی و دیگر مهارت های جستجوی کار صفحات.

علاوه بر این، در بین المللی اطلاعات, جستجوی کار, ویزا, اجازه کار, نامه, CV و رزومه, مصاحبه شغلی و لباس صفحات شما خواهد شد بسیاری از راهنمایی های مفید برای جویندگان کار در خارج از کشور پیدا

موفق باشید با مجوز کار پرتغال شما!