ویزا سنگاپور

بازدید از سنگاپور مستلزم آماده سازی کامل است. مشکلات، که در تمام امکان حتی زمانی که شما تصمیم به دنبال آن بودید، ذهن خود را متوقف نکنید کار در سنگاپور، شما را مقابله با. بنابراین، آماده می شود را سنگاپور به عنوان آن را با تمام مشکلات، تناقضات و چالش های آن است.

آیا بیش از حد به آرامی گرفتن نفوذ ویزا سنگاپور می تواند در نتیجه ماجراجویی خود را ندارد! فکر می کنم به عنوان مثال، شما قوانین مهاجرت ناآشنا و شیوه، روش عجیب و غریب کار برنامه، روند انتخاب شغل عجیب و غریب و عجیب و غریب فرهنگ مدیریت را تجربه کنند.

دولت سنگاپور از مهاجران استقبال می کند که می توانند با آنها مهارت بگیرند. سنگاپور چندین ویزا برای ویزای خارجی دارد که مایل به تحصیل، کار و بازدید هستند. برای دانشجویان و بازدید کنندگان خارجی، روند آسان است.

اتباع خارجی که به دنبال شغل در سنگاپور هستند، فرآیند پیچیده تر را پیدا خواهند کرد باید درخواست پاس اشتغال / اجازه کار قبل از رسیدن در سنگاپور.

ترین بازدیدکننده داشته است به سنگاپور بدون دردسر هستند اما باید از خطر حملات تروریستی ناخوشایند مطلع باشید که می تواند منافع غربی و اهداف غیر نظامی را از جمله مکان هایی که توسط خارجی ها نظیر رستوران ها، هتل ها، باشگاه ها و مناطق خریداری می شود، آزار دهد. در سال های اخیر مقامات سنگاپوری چندین تحقیق و عملیات علیه شبکه های تروریستی انجام داده اند.
شما باید سطح بالایی از آگاهی رسانی امنیتی و نظارت بر اخبار محلی و پیام های کنسولی را کنترل کنید. اطمینان حاصل کنید که اسناد مسافرتی و ویزا در حال حاضر، معتبر و امن در مکان امن قرار دارند. فکس کپی اسناد مسافرتی خود را به جای اسناد حمل کنید. نگه داشتن یک مشخصات کم، زمان ها و مسیرهای مختلف سفر را تغییر دهید و در هنگام رانندگی احتیاط کنید. برقراری تماس محلی به سرعت و جستجوی حمایت از سایر مهاجرین، آسایش و امنیت شما را به شدت افزایش خواهد داد.

ویزا پاسپورت و سنگاپور

گذرنامه

همه اتباع خارجی نیاز به تحقق الزامات زیر را وارد کنید سنگاپور:

  • گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار باقی مانده و دو صفحه خالی
  • پول به اندازه کافی به آخرین مدت زمان در نظر گرفته شده اقامت
  • تایید به بعد / بلیط برگشت
  • به اتمام تخلیه / کارت سوار
  • تب زرد گواهی واکسیناسیون، بسته به این که کشور شما را از آمدن
  • ویزای سنگاپور معتبر

بسیاری از مناطق همسایه نیاز است که گذرنامه خود را به مدت حداقل شش ماه اعتبار دارد قبل از آنها به شما اجازه وارد کنید، بنابراین اگر شما در مورد سفر به منطقه ای فراتر از سنگاپور برنامه ریزی، مطمئن شوید که گذرنامه خود را برای حداقل شش ماه فراتر از تاریخ برای برنامه ریزی معتبر است از جمله مناطق را وارد کنید.

مقامات در سنگاپور ممکن است caning برای نقض قوانین مهاجرتی را تحمیل کنند. مقامات سنگاپوری انجام این احکام در اتباع خارجی، از جمله شهروندان ایالات متحده را تحمیل کنند. مردان بالای 50 و زنان در معرض caning نمی

ویزا سنگاپور

مسافران از ایالات متحده آمریکا، انگلستان، استرالیا، نیوزیلند، کانادا، آفریقای جنوبی و بسیاری از کشورهای اروپایی به طور خودکار ویزای توریستی 30 روز دریافت در ورود اگر از طریق هوا از ورود، یا ویزای 14 روز اگر پس از رسیدن توسط زمین یا دریا.

شهروندان برخی از کشورها نیاز به ویزای سنگاپور قبل از ورود به. شما می توانید یک لیست از این کشورها اینجا را انتخاب کنید.. هزینه پردازش SGD30 در درخواست ویزا در زمان تسلیم است.

توجه داشته باشید: ویزای میدان رو در اختیار تنهایی یک ورودی خارجی به سنگاپور را تضمین نمی کند. مهاجرت و پست های بازرسی سازمان (ICA) افسران در نقطه ورود در ایست های بازرسی سنگاپور تعیین اعطای پاس مهاجرت به بازدید کننده های خارجی و هر مورد بر شایستگی خود را در نظر گرفته.

هنگامی که ویزای کوتاه مدت در نقطه ورود به ایستگاه های بازرسی سنگاپور تایید می شود، مدت زمان اقامت مورد تایید قرار می گیرد. مهم است که مدت اقامت از دوره زمانی مورد تایید تجاوز ننماید، زیرا در سنگاپور برای انجام این کار مجازات مجازات است.

یک تبعه خارجی باید که اجازه کار دارند / پاس قبل از دیدن سنگاپور به منظور مطالعه، مصرف بالا اشتغال، آموزش، سرمایه گذاری و یا اقامت. بررسی برای جزئیات بیشتر در سنگاپور اجازه کار صفحه

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سنگاپور پاس کار / ویزا / اجازه، با سفارت سنگاپور، کنسولگری و یا نمایندگی در کشور خود

مقررات هواپیمایی

حتی اگر شما یک ویزای سنگاپور، خطوط هوایی ممکن است حاضر به شما اجازه می دهد به هیئت مدیره. دلیل این است که شرکت های هواپیمایی مجازات روبرو از دولت اگر مسافران واجد شرایط برای ورود به یک کشور نیست و آنها مسئول اجرای آن دوباره. به طور کلی، هیچ مشکلی وجود ندارد اگر شما به بعد (یا بازگشت) بلیط. اگر شما یکی از این را نداشته باشند، شما ممکن است به مشکلاتی برخورد کرد. اگر شما در حال برنامه ریزی برای کار یا تحصیل برای یک سال شما ممکن است مایل به خرید یک بلیط برگشت، بنابراین این می تواند یک مشکل. گاهی اوقات شما می تواند مشکل را با خرید یک بلیط استرداد و یا جزئی قابل استرداد در پیش است، و یا رزرو هتل در مقصد بعدی و بخشش سپرده غلبه کند.

پسوند ویزا

این بسیار آسان برای به دست آوردن پسوند. شما باید برای آن را قبل از مدت زمان مورد تایید شما بیش اعمال می شود.

واکسیناسیون

گواهی واکسیناسیون لازم نیست. به جز، زمانی که شما می آیند از کشوری که در آن تب زرد اثبات واکسن تب زرد رخ می دهد ضروری است.

سایر سنگاپور ویزا اطلاعات

برای موفقیت در خود سنگاپور جستجوی کار و گرفتن شغل که می خواهید، باید آماده باشید سنگاپور نامه پوشش و سنگاپور CV که باید پست الکترونیک بلافاصله به کارفرمایان آینده نگر انتخاب شده در طول جستجوی کار در سنگاپور.

هنگامی که شما یک دعوت به دریافت سنگاپور مصاحبه شغلی، شما ممکن است برای ویزای سنگاپور درخواست کنید و سنگاپور اجازه کار / پاس. سپس خود را برای مصاحبه شغلی آماده کنید و نگاهی بیندازید سنگاپور لباس چرا که لباس شما یکی از مهمترین ویژگی های آن است برای مشاغل موجود به استخدام درآورده است.

مصاحبه شغلی را بررسی کنید do و نکن, راهنمایی مصاحبه شغلی و دیگر مهارت های جستجوی کار صفحات.

علاوه بر این، در بین المللی اطلاعات, جستجوی کار, ویزا, اجازه کار, نامه, CV و رزومه, مصاحبه شغلی و لباس صفحات شما خواهد شد بسیاری از راهنمایی های مفید برای جویندگان کار در خارج از کشور پیدا

موفق باشید با ویزای سنگاپور