سنگاپور اجازه کار

چشم انداز از درآمد حقوق که بسیار بالاتر از آنچه خارجی ها می توانید در کشورهای خود کسب وسوسه شهردار برای بسیاری از اتباع خارجی که به آمده است کار در سنگاپور.

با این حال، شغل در سنگاپور تقاضا بیشتر از اجازه کار سنگاپور - آنها نیاز به آمادگی کامل. شما باید آماده به سنگاپور به عنوان آن را با تمام مشکلات، تناقضات و چالش های آن است. شما می توانید با مشکلاتی که در تمام احتمال حتی عبور و ذهن شما را نمی مواجه زمانی که شما شروع به سنگاپور جستجوی کار.

آیا اثر مجوز کار / اجازه عبور سنگاپور در نتیجه ماجراجویی خود را بیش از حد کم می کند! به عنوان مثال فکر کنید که قوانین و شیوه های مهاجرت نا آشنا را، رویه های درخواست شغل عجیب و غریبی، روند انتخاب شغل عجیب و غریب و فرهنگ مدیریت عجیب و غریب تجربه خواهید کرد.

ترین بازدیدکننده داشته است به سنگاپور بدون دردسر هستند اما باید از خطر حملات تروریستی ناخوشایند مطلع باشید که می تواند منافع غربی و اهداف غیر نظامی را از جمله مکان هایی که توسط خارجی ها نظیر رستوران ها، هتل ها، باشگاه ها و مناطق خریداری می شود، آزار دهد. در سال های اخیر مقامات سنگاپوری چندین تحقیق و عملیات علیه شبکه های تروریستی انجام داده اند.
شما باید سطح بالایی از آگاهی رسانی امنیتی و نظارت بر اخبار محلی و پیام های کنسولی را کنترل کنید. اطمینان حاصل کنید که اسناد مسافرتی و ویزا در حال حاضر، معتبر و امن در مکان امن قرار دارند. فکس کپی اسناد مسافرتی خود را به جای اسناد حمل کنید. نگه داشتن یک مشخصات کم، زمان ها و مسیرهای مختلف سفر را تغییر دهید و در هنگام رانندگی احتیاط کنید. برقراری تماس محلی به سرعت و جستجوی حمایت از سایر مهاجرین، آسایش و امنیت شما را به شدت افزایش خواهد داد.

سنگاپور به چند دسته ویزا برای افرادی که قصد تحصیل، کار و یا مراجعه کنید. برای دانش آموزان و بازدید کنندگان خارجی، روند آسان به دنبال است. خارجی ها به دنبال شغل در سنگاپور فرآیند پیچیده تر خواهد شد.

اتباع خارجی که می خواهند در سنگاپور کار کنند باید درخواست برای پاس اشتغال / اجازه کار قبل از ورود در سنگاپور. کارفرمایانی که اتباع خارجی استخدام بدون مجوز کار معتبر / پاس می توان تحت پیگرد قانونی قرار.

خارجی ها پیدا شده است کار بدون سنگاپور ویزای کار / مجوز معتبر محاکمه و / یا جریمه سنگین می باشد. مقامات همچنین ممکن است caning سرخ برای نقض قوانین مهاجرتی تحمیل

گذرنامه و سنگاپور اجازه کار

گذرنامه

برای ورود به سنگاپور تمام اتباع خارجی باید:

  • گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار باقی مانده و دو صفحه خالی
  • پول به اندازه کافی به آخرین مدت زمان در نظر گرفته شده اقامت
  • تایید به بعد / بلیط برگشت
  • به اتمام تخلیه / کارت سوار
  • تب زرد گواهی واکسیناسیون، بسته به این که کشور شما را از آمدن
  • ویزای سنگاپور معتبر

سنگاپور اجازه کار

مجوز کار سنگاپور متفاوت است بسته به میزان درآمد، اهداف و مدت اقامت. حقوق ماهانه تعیین می کند که کدام نوع مجوز کار (EP) یا مجوز کار (WP) برای سنگاپور مورد نیاز است. به طور کلی، گذرنامه های استخدام برای کسانی که بیش از SGD2,800 در هر ماه درآمد کسب می کنند، و مجوز کار برای کارگران با درآمد پایین تر است.

اگر می خواهید برای کار و زندگی در سنگاپور بر اساس بلند مدت، شما باید اجازه کار یا اشتغال پاس از طریق کارفرمای بالقوه خود را به دست آورند. استخدام گذر حمل هزینه سالانه از SGD30 در هر سال و حدود شش هفته به روند.

حرفه ای ها که صلاحیت ها و مهارت، که در تقاضا (به خصوص حرفه ای در فن آوری بالا و صنایع IT)؛ به راحتی می توانید پاس اشتغال امن. تایید در اصل در عرض یک هفته داده می شود و تصویب رسمی است در ظرف شش هفته داده می شود.

ویزای دانشجویی

یک خارجی مورد نیاز است برای پاس دانش آموز اعمال می شود اگر S / او شده است یک موسسه آموزشی به ادامه تحصیل تمام وقت در سنگاپور پذیرفته شده است. دانشجویان خارجی در سنگاپور امکان پذیر نیست در طول ترم و یا زمان تعطیلات به کار مگر اینکه معافیت پاس کار واگذار شده است. دانشجویان خارجی که مایل به گرفتن هر کار باید برای ویزای کار آموزش (شهرستان)، آموزش کار پاس (TEP) و یا کار تعطیلات عبور اعمال می شود.

کار تعطیلات عبور

برنامه تعطیلات کار قابل اجرا به دانشجویان دوره کارشناسی دانشگاه است و فارغ التحصیلان 18 ساله به 25 تحصیل در دانشگاه های استرالیا، فرانسه، آلمان، هنگ کنگ، ژاپن، نیوزیلند، انگلستان و ایالات متحده رتبه در میان 200 بالا برای عملکرد تحصیلی کلی. کار تعطیلات عبور هزینه درخواست SGD150 است. بنابراین، بررسی خود را کار تعطیلات عبور واجد شرایط.

حرفه ای مشاهده پاس (PVP)

خارجی ها باید حرفه ای سایت رمز عبور را نگه دارید اگر آنها در حال بدست گرفتن انتساب حرفه ای کوتاه مدت در سنگاپور. موارد که در آن یک حرفه ای سایت پاس ممکن است مناسب شامل انجام و یا شرکت در کنفرانس ها، سمینارها، کارگاه های آموزشی، و یا تجمعات یک، جمعی مذهبی، مربوط به ایجاد کند، یا طبیعت نژادی، سیاسی، پوشش یک رویداد یا نوشتن یک داستان به عنوان یک روزنامه نگار، خبرنگار، و یا همراه خدمه. سخنرانی های مذهبی به عنوان یک کارگر. یا انجام به عنوان یک هنرمند در یک کلوپ شبانه، میخانه، سالن، و یا دیگر محل برگزاری سرگرمی.

استخدام پاس (EP)

به طور معمول، یک مدیر، اجرایی، متخصص و حرفه ای خارجی که شغل مناسب از یک شرکت در سنگاپور نیاز به تامین امنیت پاس استخدام (EP).

سه دسته وجود دارد پاس استخدام:

  • P1 عبور اشتغال برای شرح با حقوق ماهانه ثابت SGD8,000
  • P2 عبور اشتغال برای شرح با حقوق ماهانه ثابت SGD4,500
  • Q1 عبور اشتغال برای فارغ التحصیلان جوان با درآمد حداقل SGD3,000 و متقاضیان مسن با حقوق ماهیانه بالاتر و تجربه کاری قابل توجه

شما می توانید با استفاده از پاس ناوبر در وزارت نیروی انسانی در سنگاپور برای پیدا کردن اگر شما برای یک پاس استخدام واجد شرایط و کدام نوع از پاس شما نیاز دارید.

کارفرمای شما به ارائه برنامه خود را برای اجازه کار سنگاپور. اگر یک شرکت، که در آن واقع در خارج از کشور شما استخدام، یک شرکت مستقر در سنگاپور، به عنوان اسپانسر عمل می کنند.

به عنوان یک دارنده استخدام رمز عبور، شما واجد شرایط برای درخواست وابستگی عبور یا یک مدت بلند بازدید عبور برای همسر و / یا فرزندان مجرد زیر 21. این وابستگان و سپس می تواند برای یک نامه از موافقت (LOC)، که اجازه آنها را به در سنگاپور به کار گرفته شود اعمال می شود. یک نرم افزار جداگانه برای هر یک از اعضای خانواده خود را مورد نیاز است.

شخصی استخدام پاس (PEP)

خارجی ها می توانند برای ویزای کار سنگاپور خاص به نام شخصی استخدام پاس (PEP) اعمال می شود. آنها واجد شرایط هستند اگر آخرین حقوق ماهانه ثابت خود را در خارج از کشور بود حداقل SGD18,000 و یا اگر آنها P1 عبور را نگه دارید و حداقل SGD12,000 در هر ماه.

در حال حاضر، حداقل حقوق و دستمزد سالانه SGD144,000 است. شخصی استخدام پاس به مدت سه سال معتبر است. به این ترتیب، دولت سنگاپور مشخص است که PEP در دسترس به بالا ردیف حرفه ای خارجی است. هدف این است که به منظور بالا بردن کیفیت دارندگان استخدام منتقل می کند.

شما نمی توانید برای یک PEP اگر شما درخواست

  • رمز عبور اشتغال تحت این طرح حمایتی پرشینتولز دریافت کرده اند
  • می خواهید برای کار بر اساس آزاد بدون کارفرما مستقیم
  • در حال کار به عنوان یک روزنامه نگار، سردبیر، زیر ویرایشگر یا تولید
  • به عنوان "مدیر"، "شریک"، و یا "انحصاری-صاحب" در یک کسب و کار ثبت شده در تنظیم مقررات حسابداری و شرکت (ACRA) ذکر شده است.

بر خلاف دیگر اجازه کار سنگاپور، PEP اجازه می دهد تا شما را به کار در هر بخش بدون درخواست مجدد هنگامی که تغییر شغل. اگر شما از دست دادن و یا ترک شغل خود را، شما باید شش ماه برای پیدا کردن یک کارفرمای جدید. PEP را می توان تنها یک بار صادر شده و قابل تجدید نیست.

S عبور

از S رمز عبور برای یک کارگر، که حداقل SGD1,800 ماهانه را بدست آورده شایع ترین است. عوامل دیگر مانند شرایط، مهارت، تجربه و نوع شغل influents تهیه این پاس. این شرکت انتظار می رود به پرداخت درصد سهمیه 25 و فرد مورد نیاز است به پرداخت هزینه SGD50 برای S عبور. شما می توانید برای یک پاس وابستگی اعمال می شود اگر حقوق و دستمزد ماهانه خود را حداقل SGD2,500 است. با این حال، وابسته به دارنده EP عبور می توانید برای یک LOC اعمال می شود، در حالی که وابسته به دارنده S پاس باید برای P / Q / S / R رمز عبور به کار اعمال می شود.

R پاس / اجازه کار

خارجی ها که برای S واجد شرایط نیست و یا EP عبور ممکن است برای R تصویب و یا اجازه کار اعمال می شود. بسته به نوع صنعت، عبور است با سطوح مختلف از دشواری تعلق می گیرد. این شرکت به پرداخت مالیات است موضوع و محدودیت های دیگر ممکن است بسته به صنعت اعمال می شود

Entre عبور

کارآفرینان که می خواهم برای شروع یک کسب و کار در سنگاپور می توانید برای Entre عبور اعمال می شود. طرح کسب و کار است که توسط دو سازمان (MOM و بهار) بررسی می شود. طرح کسب و کار برای چیزهایی مانند کافی شاپ ها، دادگاه های مواد غذایی، ماساژ و سایر فعالیتهای مشابه نخواهد تایید شود.

آموزش اشتغال پاس (TEP)

برای دریافت آموزش مهارت های شغلی سطح بالا در سنگاپور، مانند یک مدیر اجرایی و یا متخصص، آموزش استخدام پاس باید به اولین دست آمده باشد. این شرکت خواهد بود موضوع را به پرداخت مالیات در مواردی مانند این. شبیه به پاس اشتغال، حداقل تضمین حقوق و دستمزد SGD2,500 در هر ماه مورد نیاز است.

آموزش اجازه کار (شهرستان)

اجازه کار آموزش شبیه به TEP است و برای کسانی که برای TEP واجد شرایط نیست.

اجازه کار (WP) است که برای خارجی ها:

  • می خواهید برای کار در سنگاپور و
  • آیا از یک منبع کشور / قلمرو تایید (بسته به بخش، که خارجی در حال رفتن به در به کار).

کارفرمای آینده نگر برای اولین بار باید برای WP قبل از به کارگیری یک کارگر خارجی اعمال می شود. قبل از آن، کارفرمایان که هرگز برای WP یا S اعمال پاس قبل از مورد نیاز برای اعلام فعالیت های کسب و کار خود.

آنها همچنین مسئول عبارتند از:

  • تجهیز یک وثیقه SGD5,000 در قالب تضمین بیمه / بانکدار را قبل از / ورود خود را خود را در سنگاپور، شکست که ورود به سنگاپور خواهد مجاز می باشد.
  • اطمینان حاصل شود که کارگر خارجی در هر شکلی از درگیر نیست:
    • استخدام دیگر از آن در WP اعلام شده یا
    • آرایش مستقل و یا خود اشتغال است.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اجازه کار سنگاپور، با سفارت یا کنسولگری سنگاپوری در کشور خود

سایر سنگاپور اجازه کار اطلاعات

برای موفقیت در خود سنگاپور جستجوی کار و گرفتن شغل که می خواهید، باید آماده باشید سنگاپور نامه پوشش و سنگاپور CV که باید پست الکترونیک بلافاصله به کارفرمایان آینده نگر انتخاب شده در طول جستجوی کار در سنگاپور.

هنگامی که شما یک دعوت به دریافت سنگاپور مصاحبه شغلی، شما ممکن است برای درخواست ویزای سنگاپور و مجوز کار سنگاپور / گذرنامه. سپس خود را برای مصاحبه شغلی آماده کنید و نگاهی بیندازید سنگاپور لباس چرا که لباس شما یکی از مهمترین ویژگی های آن است برای مشاغل موجود به استخدام درآورده است.

مصاحبه شغلی را بررسی کنید do و نکن, راهنمایی مصاحبه شغلی و دیگر مهارت های جستجوی کار صفحات.

علاوه بر این، در بین المللی اطلاعات, جستجوی کار, ویزا, اجازه کار, نامه, CV و رزومه, مصاحبه شغلی و لباس صفحات شما خواهد شد بسیاری از راهنمایی های مفید برای جویندگان کار در خارج از کشور پیدا

موفق باشید با مجوز کار سنگاپور