آفریقای جنوبی اجازه کار

مشاوره مهم ترین کسانی که علاقه مند آفریقای جنوبی جستجوی کار است در نظر گرفتن تمام تفاوت های ملی، اگر می خواهید برنامه خود را به طور جدی گرفته شود. شما باید آماده را به آفریقای جنوبی به عنوان آن را با تمام مشکلات آن، تناقضات و چالش است.

جستجوی شغلی در آفریقای جنوبی نیاز به بیش از مجوز کار آفریقای جنوبی و فقط واضح است آفریقای جنوبی CV با آفریقای جنوبی جلد نامه نوشتن و ترجمه - آن نیاز به آماده سازی روشمند. شما می توانید با مسائلی که احتمالا ذهن شما عبور نیست که شما علاقه مند به تبدیل مواجه کار در آفریقای جنوبی.

آیا آرامی را نفوذ اجازه کار آفریقای جنوبی می تواند در نتیجه از ماجراجویی خود را ندارد! به عنوان مثال، شما قوانین مهاجرت ناآشنا و شیوه، روش عجیب و غریب کار برنامه، روند انتخاب شغل عجیب و غریب و عجیب و غریب فرهنگ مدیریت را تجربه کنند.

ترین بازدیدکننده داشته است به آفریقای جنوبی بدون دردسر هستند، اما شما باید از خطر حملات تروریستی ناخوشایند آگاه باشید که می تواند علیه اهداف غیرنظامی، از جمله مکان هایی است که توسط مهاجران و مسافران خارجی مانند رستوران ها، هتل ها، باشگاه ها و مناطق خرید رایج است. شما باید با توجه به خشونت در کشور، وضعیت امنیتی رو به وخامت رو در نظر بگیرید.
سطح بالای فعالیت جنایی، همچنین تظاهرات، تظاهرات و موانع گاه به گاه غیرقانونی همچنان در سراسر کشور باقی مانده است. در سال های اخیر، مقامات آفریقای جنوبی چندین تحقیق و عملی را علیه جرایم مربوط به مواد مخدر و شبکه های تروریستی انجام داده اند.
نظارت بر پخش برنامه های خبری محلی و پیام های کنسولی. اطمینان حاصل شود که مدارک سفر و روادید خود را در حال حاضر، معتبر و امن در یک مکان امن می باشد. حمل یک کپی از مدارک سفر خود را به جای اصل. حفظ مشخصات پایین، متفاوت است بار و مسیرهای سفر، و احتیاط در هنگام رانندگی. ساخت تماس های محلی به سرعت و به دنبال حمایت از مهاجران تا حد زیادی افزایش خواهد یافت ایمنی و راحتی خود را.

گذرنامه و آفریقای جنوبی اجازه کار

آخرین بازدید به آفریقای جنوبی ملزم به داشتن ویزا در هنگام ورود و گواهینامه های معتبر بین المللی بهداشت.

گذرنامه

همه اتباع پاسپورت برای حداقل 30 روز پس از تاریخ در نظر گرفته شده از خروج معتبر نیاز دارد.

گذرنامه باید حداقل دو صفحه خالی برای ورود تمبر داشته باشد. این می تواند 'تایید' صفحه در پشت را شامل نمی شود. مسافران که او نیز نیاز به ویزا باید از یک گذرنامه با دو صفحه روبرو خالی، یکی برای ویزا و یکی برای مهر ورود را داشته باشند. همه تلاش برای وارد آفریقای جنوبی بدون صفحات مورد نیاز خواهد بود به کشور خود را از مبدا بازگشت.

آفریقای جنوبی اجازه کار

توجه اصلی در برخورد با اجازه کار این است که آیا شهروند آفریقای جنوبی / اقامت دائم می تواند کار اشتغال انجام نمی انجام می شود. اجازه کار آفریقای جنوبی هستند و بنابراین به خارجی ها تنها که در آن شهروندان آفریقای جنوبی با مهارت مربوطه در دسترس برای قرار ملاقات نمی صادر شده است. با این حال، با این حال، در برخی موارد نگرانی های بین المللی با شاخه / شرکت های وابسته در جمهوری ممکن است از زمان به زمان تصمیم به انتقال پرسنل موجود از شعبه خارجی به شعبه در جمهوری. همانطور که این کارمندان خواهد بود کارکنان کلیدی، آنها باید برای بین شرکت اجازه کار انتقال اعمال می شود، که در آن به عنوان مثال هیچ اثبات اقدامات انجام شده برای به دست آوردن خدمات آفریقای جنوبی شهروند / اقامت دائم مورد نیاز خواهد بود.

کارفرما باید برای اجازه کار آفریقای جنوبی با اثبات این که هیچ شهروند آفریقای جنوبی قادر به انجام این کار است اعمال می شود. به طور معمول، کارگر خارجی خواهد اجازه کار معتبر فقط برای یک کارفرما و به مدت یک سال دریافت خواهید کرد. چنین اجازه نیاز تجدید در هر سال.

یک خارجی ممکن است تنها در حالی که در داخل آفریقای جنوبی تغییر وضعیت خود و یا او. این به معنی این است که یک خارجی ممکن است تنها از اجازه اقامت موقت به یک اجازه اقامت دائم در داخل کشور را تغییر دهید، به عنوان وضعیت شده است به عنوان محل اقامت موقت یا دائم تعریف شده است. هر تبعه خارجی که در نتیجه مایل به ورود به جمهوری آفریقای جنوبی باید برای اقامت موقت مناسب در نماینده دیپلماتیک آفریقای جنوبی در کشور خود را از مبدا اعمال می شود.

مسافران ورود به آفریقای جنوبی از کشورهای که در آن تب زرد بومی است اغلب مورد نیاز برای ارائه زرد سازمان بهداشت جهانی (WHO) رکورد واکسیناسیون و مدارک دیگر آلوده. در صورتی که قادر به انجام این کار، آنها باید در فرودگاه به منظور تلقیح به اجازه ورود.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اجازه کار آفریقای جنوبی با تماس با سفارت جمهوری آفریقای جنوبی در کشور خود

دیگر آفریقای جنوبی اجازه کار اطلاعات

برای موفقیت در خود آفریقای جنوبی جستجوی کار و گرفتن شغل که می خواهید، باید آماده باشید آفریقای جنوبی جلد نامه و آفریقای جنوبی CV که باید پست الکترونیک بلافاصله به کارفرمایان آینده نگر انتخاب شده در طول جستجوی کار در آفریقای جنوبی.

هنگامی که شما یک دعوت به دریافت آفریقای جنوبی مصاحبه شغلی، شما ممکن است برای درخواست ویزای آفریقای جنوبی و اجازه کار آفریقای جنوبی. سپس خود را برای مصاحبه شغلی آماده کنید و نگاهی بیندازید آفریقای جنوبی لباس چرا که لباس شما یکی از مهمترین ویژگی های آن است استخدام.

مصاحبه شغلی را بررسی کنید do و نکن و دیگر مهارت های جستجوی کار صفحات پیدا کنید که چرا مردم هستند برای مشاغل موجود به استخدام درآورده است.

علاوه بر این، در بین المللی اطلاعات, جستجوی کار, ویزا, اجازه کار, نامه, CV و رزومه, مصاحبه شغلی و لباس صفحات شما خواهد شد بسیاری از راهنمایی های مفید برای جویندگان کار در خارج از کشور پیدا

موفق باشید با اجازه کار شما در آفریقای جنوبی!