تایلند ویزا - چگونه می توانید ویزای تایلند را دریافت کنید

کار در خارج از کشور نیاز به آماده سازی کامل دارد. مشکلی که احتمالا حتی زمانی که تصمیم گرفتید پیدا نکنید حتی ذهن شما را از بین نبرد اشتغال در تایلندبا شما مقابله خواهد کرد.

بسته به ملیت شما و نیز هدف سفر شما ممکن است نیاز به یک ویزا و یا ویزای کاری داشته باشید. ویزای مختلف برای نیازهای مختلف و یا موارد خاص وجود دارد.

زندگی در تایلند همانطور که در تعطیلات در تایلند اتفاق نمی افتد. شما باید آمادگی خود را برای تایلند با تمام مشکلات، تضادها و چالش های آن آماده کنید.

ترین بازدیدکننده داشته است به تایلند با این وجود شما باید از خطر حملات تروریستی بی قید و شرط که می تواند علیه اهداف غیر نظامی، از جمله مکان هایی است که توسط مهاجران و مسافران خارجی مانند رستوران ها، هتل ها، باشگاه ها و مناطق خرید رایج است، آگاه باشند.
شما باید سطح بالایی از فعالیت های جنایی و خشونت، وضعیت امنیتی، تنش های سیاسی مداوم، تظاهرات های تکراری و تظاهرات در بانکوک و دیگر نقاط تایلند را در سطح بالا قرار دهید.
در سال های اخیر، مقامات تایلندی بسیاری از تحقیقات و عملیات علیه شبکه های تروریستی انجام داده اند.
نظارت بر پخش برنامه های خبری محلی و پیام های کنسولی. اطمینان حاصل شود که مدارک سفر و روادید خود را معتبر و امن در یک مکان امن می باشد. حمل یک کپی از مدارک سفر خود را به جای اصل.
حفظ مشخصات پایین، متفاوت است بار و مسیرهای سفر و احتیاط در هنگام رانندگی.
ساخت تماس های محلی به سرعت و به دنبال حمایت از مهاجران را به شدت بهبود ایمنی و راحتی خود را.

گذرنامه

همه اتباع خارجی برای ورود به تایلند نیاز به گذرنامه معتبر دارند. اتباع خارجی بدون گذرنامه معتبر نمی توانند وارد تایلند شوند و به کشور خروج باز می گردند.

پاسپورت شما باید حداقل از 6 ماه از تاریخ ورود مجدد باشد و شما باید بلیط برگشتی معتبر داشته باشید که در روزهای 15 از تاریخ ورود قابل استفاده است. گذرنامه شما باید صفحات مورد استفاده مناسب را نادیده بگیرد، در صورت تمایل به پذیرش و خروج از هر تمبر لازم است.

تایلند ویزا

الزامات ویزا بستگی به شهروندی خارجی و طول مدت اقامت خود در تایلند دارد.

شما می توانید برای شش نوع ویزا در سفارتخانه های تایلندی در سراسر جهان درخواست دهید:

  • ویزای ترانزیت
  • ویزای توریستی
  • ویزای غیر مهاجرتی
  • ویزا دیپلماتیک
  • ویزای رسمی
  • ویزای محرمانه

توجه داشته باشید که شرایط ویزا تایلندی از زمان به زمان تغییر می کند و سفارت تایلند می تواند تا به امروز اطلاعات مربوط به ویزای تایلند را ارائه دهد.

شما باید هر گونه مدارکی در زبان های خارجی به تایلندی یا انگلیسی ترجمه کنید. در مورد ترجمه انگلیسی، شما باید اسناد خود را تأیید کنید.

به یاد داشته باشید که در حالی که در تایلند، شما تحت قانون محلی قرار دارد. نمایش توهین به یک مقام دولتی تایلندی در بندر ورود یا جایی دیگر، یک جرم جدی است.

ویزای کوتاه مدت

گردشگری و ویزای مسافرتی

شهروندان خارجی نیاز به ویزا برای ورود به تایلند برای اقامت کوتاه مدت تا سه ماه دارند. از اطرافیان سفارت تایلند در کشور محل اقامت خود اطمینان حاصل کنید که اطالعات جاری داشته باشید.

تکلیف ویزای تایلند

برای اهداف کوتاه مدت (تا 30 روز) تعطیلات، اگر شما شهروند نیوزیلند، استرالیا، کانادا، ایالات متحده آمریکا و بسیاری از کشورهای اروپایی هستید، می توانید بدون داشتن ویزا وارد تایلند شوید. مهاجران از این کشورها می توانند بدون پرداخت هزینه بدون مستندات پیشنهادی وارد تایلند شوند.

تخفیف ویزای تایلند از طریق فرودگاه بین المللی به تایلند تحویل داده می شود. با این حال، افرادی که به تایلند وارد زمین می شوند ممکن است فقط معافیت روز 15 را دریافت کنند.

شرایط لازم برای ویزای غیرقانونی

  • گذرنامه معتبر با حداقل اعتبار ماه 6
  • بلیط بازگشت یا از طریق بلیط
  • اثبات بودجه برای مدت اقامت خود.

ویزای توریستی تایلند

اگر شهروندی شما برای اخذ ویزا تایلند واجد شرایط نیست و یا اگر قصد دارید در تایلند باقی بمانید بیش از 15 / 30 روز، باید برای یک ویزای توریستی تایلندی در سفارت یا کنسولگری خارج از پادشاهی درخواست دهید. ویزای گردشگری تایلند برای 3 تا 6 ماه معتبر است و می تواند شامل یک یا چند ورودی باشد. شما برای هر ورودی هزینه ویزا را پرداخت خواهید کرد.

بازدیدکنندگان که قصد سفر از تایلند به یک کشور همسایه دارند و دوباره به تایلند سفر می کنند ممکن است برای چندین ویزا 30 یا 60 پیوسته درخواست کند. حداکثر سه ویزا را می توان یکبار صادر کرد، هر بازدید کننده یا 30 یا 60 روز برای هر ورود به تایلند (حداکثر 3x60 روز، که نیاز بازدیدکنندگان را قبل از شروع روز ویزای 60 بعدی در روز 60 می گذارد) را به شما ارائه می کند.

برای درخواست ویزای گردشگری، شما نیاز دارید:

  • گذرنامه یا اسناد سفر معتبر برای حداقل ماه 6
  • فرم درخواست ویزا به طور کامل پر شده است
  • عکس اخیر (4 x 6 سانتی متر) عکس پاسپورت
  • بلیط بازگشت
  • بودجه کافی (10,000 بات در هر نفر و 20,000 بات در هر خانواده)

اگر شما فرم درخواست را کامل نکنید، سفارت تایلند ممکن است درخواست ویزا خود را بدون پرداخت هزینه ویزا رد کند. سفارت همچنین ممکن است اسناد اضافی یا درخواست مصاحبه را درخواست کند.

ویزای غیر مهاجرتی

ویزای متعدد برای افرادی که به تایلند وارد می شوند برای اهداف غیر از گردشگری. یک ویزای غیر مهاجر برای اقامت در یک زمان محدود در تایلند است. این ویزا به شما حق می دهد که برای کار، تحصیل، بازنشستگی یا پیوستن به خانواده به تایلند برود. اگر شما قصد دارید درخواست مجوز کار تایلندی درخواست کنید، ابتدا باید ویزای غیر مهاجرتی داشته باشید.

شما ملزم به ارائه اسناد زیر هستید:

  • پاسپورت معتبر
  • فرم تکمیل شده
  • یک عکس با اندازه گذرنامه اخیر (4 x 6 سانتی متر)
  • بیانیه اخیر بانک
  • دیگران، با توجه به نوع ویزا و وضعیت خاص خود.


ویزای غیر مهاجر در دسته بندی قرار دارند که هدف از اقامت شما را نشان می دهد. در این نوع ویزا در دسترس می باشد. محبوب ترین افرادی که به ویزای تایلند سفر می کنند عبارتند از:

  • ویزای B - برای کار یا انجام تجارت در تایلند
  • ویزا - اقامت طولانی با خانواده، بازنشستگی یا دریافت درمان پزشکی در تایلند
  • ویزای OA - ویزای طولانی مدت برای افراد بازنشسته بالاتر از 50 ساله.

مقررات مختلفی برای هر نوع ویزا وجود دارد و الزامات می توانند با توجه به ملیت شما، کشور مورد درخواست شما و هدف اقامت شما تغییر کند.

بیشتر ویزاهای غیر مهاجر در ابتدا برای روز 90 معتبر هستند. سپس شما باید برای اجازه کار موقت در وزارت استخدام یا اداره استخدام محلی درخواست بدهید. شما همچنین می بایست از اداره مهاجرت و یا یکی از شاخه های محلی خود درخواست تجدید نظر در اقامت داشته باشید.

در بیشتر موارد، ویزا تا یک سال معتبر است، اما شما می توانید آن را تمدید کنید.

ویزای ب

این ویزا برای مهاجرانی است که قصد کار یا انجام کار در تایلند را دارند. شرکت ها اغلب به کارکنان مهاجرت کمک می کنند که برای کار با ویزای B وارد کشور می شوند.

برای کار قانونی در تایلند، شما یک ویزای B و یک نیاز دارید اجازه کار تایلند. به طور معمول، برای اخذ مجوز کار ابتدا باید به ویزای اول بپیوندید.

اگر شما می خواهید کار در تایلند، روش معمولی برای درخواست یک ویزای B در کشور محل اقامت شما با تاییدیه نامه از اداره کار تایلند است. پس از ورود به تایلند، پس از آن برای اجازه کار خود درخواست خواهید کرد. کارفرمای شما می تواند درخواست مجوز کار را قبل از اینکه وارد می کنید.

اگر به ویزای دیگری (یعنی یک ویزای توریستی) وارد تایلند شوید و سپس به دنبال یک شغل هستید، بعید به نظر می رسد مجوز کار دریافت کنید. با این حال، اگر شرکتی که به شما شغل ارائه می دهد، مجوز استخدام خارجی (اما بدون تضمین) داشته باشد، شانس بیشتری خواهید داشت. در هر صورت، قبل از اینکه بتوانید درخواست اجازه کار خود را درخواست کنید، باید تایلند را ترک کنید تا درخواست ویزای B را درخواست کنید.

برای درخواست ویزای B، شما به برخی از یا همه موارد زیر نیاز دارید:

  • یک فرم درخواست کامل ویزای کامل
  • گذرنامه یا اسناد سفر معتبر برای حداقل ماه 18
  • یکی از عکسهای گذرنامه (4 x 6 سانتی متر) که طی شش ماه گذشته گرفته شده است
  • شواهد مالی کافی
  • نامه تأیید وزارت کار (برای کسب این نامه، کارفرمای احتمالی در تایلند موظف است فرم WP3 را در دفتر ادارۀ کارگران خارجی ارسال نماید)
  • نامه ای از یک شرکت، موقعیت خود را شرح می دهد و هدف سفر شما را مشخص می کند
  • قرارداد استخدام
  • یک سند از یک سازمان دولتی یا سفارت که هدف سفر شما را تایید می کند
  • یک قرارداد کاری که نشان دهنده حقوق و مدارک شما است
  • نامه ای از دعوت یک شرکت یا انجمن تجاری تایلند به استخدام خارجی ها اجازه داد
  • CV، پرونده های آموزشی و مراجع از کارفرمای قبلی

همسر و فرزند یک ویزای ویزای B نیاز به یک ویزای غیر مهاجری و همچنین برای خارجی هایی که مایل به بازنشستگی در تایلند هستند صادر می شود.

ویزا

ویزای نوع دیگری از نوع ویزای معمولی است که برای همسران یا وابستگان مهاجر در خارج از کشور در حال انتقال به تایلند و یا در آن زندگی می کنند و همچنین خارجی هایی که مایل به داوطلبانه یا بازنشستگی در تایلند در حقوق بازنشستگی خارجی هستند. این امر می تواند دشوار باشد، زمانی که یک همسر مرد به وابستگی زن وابسته است.

خانواده های بی خانمان که برای این ویزا درخواست می کنند، گواهی های تولد و ازدواج را در صورت لزوم و حداقل 3 ماه اظهارنامه بانکی خواهند داشت. کارگران داوطلب درخواست نامه ای از آژانس برای کار و همچنین یک کپی از گواهینامه ثبت نام نمایندگی نیاز دارند.

ویزای OA

ویزای رده OA یک ویزای طولانی مدت برای افراد بازنشسته مسن تر از 50 سالمند است که می خواهند در تایلند زندگی کنند. علاوه بر الزامات استاندارد، متقاضیان مجبور خواهند بود که صندوق های کافی سالانه را تأیید کنند و همچنین پس زمینه های قانونی و چک های پزشکی را مورد بررسی قرار دهند.

یک لیست طولانی از الزامات برای این ویزا وجود دارد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزای تایلند، لطفا با سفارت یا کنسولگری تایلند تماس بگیرید

ثبت نام در تایلند

همه هتل ها، حقوق بازنشستگی ها و خوابگاه ها مجبور هستند در عرض چند ساعت 24 پلیس محلی را مطلع کنند و در صورت تغییر مکان، آدرس شما تغییر کند.

صرف نظر از مدت زمانی که در تایلند صرف میکنید، باید هر روز 90 را به اداره مهاجرت اطلاع دهید و با آدرس فعلی خود آنها را به روز کنید. شما باید یک فرم ساده را تکمیل کنید اما هیچ هزینه ای وجود ندارد. اطمینان حاصل کنید که این اطلاعیه را قبل از تاریخ انقضای روز 7 تکمیل کنید. اگر مدت زمان انقضا را حتی از یک روز از دست بدهید، مجبور خواهید بود جریمه 5,000 بایت را پرداخت کنید و احتمال رد گرفتن ویزای خود را کاهش دهید.

تمدید ویزا ویزا

ویزای غیر مهاجری B برای یک سال معتبر است اما اقامت اولیه محدود به 90 روز است. دارندگان مجوز کار می توانند برای یک سال ویزا برای یک سال ویزا درخواست دهند.

اگر تصمیم به ماندن بیشتر از زمان اختصاص داده شده دارید، می توانید درخواست خود را در اداره مهاجرت نزدیک به آدرس خود در تایلند درخواست کنید. هزینه معمول برای یک ویزا 1900 بات است. اگر ویزای صادر شده با اقامت استاندارد از روزهای 15 یا 30 را برای روزهای 30 تمدید کنید، اگر قبل از ویزا به پایان برسد، پسوند را انجام دهید. مقامات مهاجرتی تایلندی می توانند روز ویزای توریستی 60 روز را تا 30 روز افزایش دهند.

مجازات برای گذراندن ویزای شما معمولا 500 بات در هر روز است با حد مجاز 20,000 بت. شما می توانید پس از عزیمت در فرودگاه و یا پیش از اتباع در یک اداره مهاجرت پرداخت کنید. اگر فقط یک روز بیش از حد دارید، مجبور نیستید پرداخت کنید. کودکان زیر سن 14 که با والدین مسافرت می کنند مجبور نیست مجازات شوند.

با مراجعه به اداره مهاجرت تایلندی و درخواست ویزای تایلندی می توانید از پرداخت جریمه های طولانی مدت اجتناب کنید.

واکسیناسیون

واکسن های ضد باکتری مورد نیاز است.

دیگر اطلاعات مربوط به ویزا

برای موفقیت در خود تایلند جستجوی کار و گرفتن شغل که می خواهید، باید آماده باشید تایلند نامه پوشش و تایلند CV که باید پست الکترونیک بلافاصله به کارفرمایان آینده نگر انتخاب شده در طول جستجوی کار در تایلند.

وقتی دعوت نامه ای برای مصاحبه شغلی تایلند دریافت می کنید، می توانید برای ویزای تایلند درخواست کنید و اجازه کار تایلند. سپس خود را برای مصاحبه شغلی آماده کنید و نگاهی به کد لباس تایلند بدست آورید، زیرا لباس پوشیدن یکی از مهمترین ویژگی های آن است برای مشاغل موجود به استخدام درآورده است.

مصاحبه شغلی را بررسی کنید do و نکن, راهنمایی مصاحبه شغلی و دیگر مهارت های جستجوی کار صفحات.

علاوه بر این، در بین المللی اطلاعات, جستجوی کار, ویزا, اجازه کار, نامه, CV و رزومه, مصاحبه شغلی و لباس صفحات شما خواهد شد بسیاری از راهنمایی های مفید برای جویندگان کار در خارج از کشور پیدا

موفق باشی ویزا تایلند!