ویزای UK

جابز در انگلستان (انگلستان) نیاز به بیش از درخواست ویزای بریتانیا و فقط UK CV با نامه پوشش UK نوشتن و ترجمه - آن نیاز به آماده سازی دقیق. شما می توانید با مشکلاتی که به احتمال قوی حتی عبور و ذهن شما را نمی مواجه زمانی که شما تصمیم به کشف کار در انگلستان.

آیا بیش از حد به آرامی نفوذ ویزای بریتانیا می توانید بر روی نتیجه ماجراجویی خود را دارند را ندارد! به عنوان مثال، شما را به قوانین مهاجرت ناآشنا و شیوه، شغل مراحل درخواست عجیب و غریب، عجیب و غریب روند انتخاب شغل و فرهنگ مدیریت عجیب و غریب را تجربه کنند.

ترین بازدیدکننده داشته است به UK با این وجود شما باید از خطر حملات تروریستی بی قید و شرط که می تواند علیه اهداف غیر نظامی، از جمله مکان هایی است که توسط مهاجران و مسافران خارجی مانند رستوران ها، هتل ها، باشگاه ها و مناطق خرید رایج است، آگاه باشند.
شما باید سطح بالایی از آگاهی امنیتی را با توجه به وضعیت امنیتی و تنش های سیاسی مداوم به دست آورید.
در سال های اخیر مقامات بریتانیا عملیات بسیاری را انجام داده و در نتیجه تحقیقات در مورد شبکه های تروریستی دستگیر شده اند.
هشدارهای امنیتی محلی، برنامه های خبری و پیام های کنسولی را نظارت کنید. اطمینان حاصل کنید که اسناد سفر و ویزا معتبر و امن در محل امن است. فکس کپی اسناد مسافرتی خود را به جای اسناد خود حمل کنید. نگه داشتن مشخصات کم، زمان ها و مسیرهای مختلف سفر را تغییر دهید و در هنگام رانندگی احتیاط کنید. برقراری تماس محلی به سرعت و جستجوی حمایت از سایر مهاجرین، به راحتی و ایمنی بیشتری خواهید داشت.

گذرنامه و ویزای بریتانیا

گذرنامه

همه اتباع به جز اتباع اتحادیه اروپا برگزاری یک کارت ملی معتبر نیاز به گذرنامه برای حداقل سه ماه فراتر از مدت اقامت معتبر.

ویزای UK

اقامت دائم از انگلستان و اتباع بریتانیا و اروپا [EEA] لازم نیست که برای حق کار در انگلستان اعمال می شود. بسیاری از دیگران نیاز به اطمینان حاصل شود که آنها این حق را به کار می کنند، مطالعه و یا در بریتانیا زندگی می کنند و راه های بسیاری که در آن این می تواند به دست وجود دارد. مسئله کلیدی برای شما این است که شما می دانم که وضعیت خود را و می توانید این حق را به سرعت و به طور قطع به عنوان امکان پذیر به دست آورد.

انگلستان به اجرا در امتیاز بر اساس سیستم ویزا، با افراد بودن امتیاز تعلق می گیرد سن، سطح تحصیلات، درآمد گذشته و تجربه. گزینه های اصلی برای کار در بریتانیا عبارتند از:

درجه 1 ویزا - مهاجران بسیار ماهر

این است که برای افراد بسیار ماهر و اجازه می دهد تا آنها را برای ورود به بریتانیا بدون نیاز به اول یک کار شده است. دارندگان درجه 1 ویزا می توانید در هر ظرفیت (از جمله خود اشتغالی) و برای هر کارفرما کار. تعدادی از دسته بندی های مختلف در درجه 1 ویزا، از جمله درجه 1 ارسال بررسی ویزای کار، طراحی اجازه می دهد کسانی که در انگلستان را مطالعه کرده اند به مدت دو سال کار پس از مطالعات خود را وجود دارد.

درجه 2 ویزا - کارگران ماهر با یک پیشنهاد کار

این است که معمولا به عنوان یک اجازه کار اشاره کرد و نیاز شما را به مرحله اول پیشنهاد کار داشته باشد. کارفرما باید به عنوان یک حامی با دفتر خانه ثبت نام و پس از آن شما موضوع را با یک گواهی ضمانت. هنگامی که شما این شما قادر خواهید بود برای یک ردیف 2 ویزا خواهد بود. این وضعیت معمولا برای یک دوره اولیه از سال 3 اهدا می شود.

قبل از یک کارفرما می تواند یک کارمند بالقوه حمایت آنها باید شرکت خود را به عنوان یک حامی با دفتر خانه ثبت نام کرده اند. سپس آنها قادر خواهند به صدور گواهی حمایت مالی خواهد بود. دفتر خانه خواهد کارفرما به طور منظم ممیزی و بسیار مهم است که کارفرما حفظ سوابق مناسب و مطابق با قوانین مهاجرت. عدم انجام این کار می توانید در جریمه های سنگین و ابطال پروانه کار شود.

درجه 4 ویزا - تحصیل در انگلستان

معمولا به عنوان یک ویزای دانشجویی، ردیف 4 ویزا اجازه می دهد تا شما را به انگلستان برای اهداف مطالعه هنگامی که شما یک مکان را تایید در یک دوره در استقرار آموزشی مورد تایید به دست آمده اشاره شده است. هنگامی که مطالعات خود را شما را به اتمام شما ممکن است قادر به ادامه اقامت خود را در انگلستان با استفاده از برای ردیف 1 PSW ویزا.

درجه 5 ویزا - تعطیلات کار

معمولا به عنوان یک ویزا تعطیلات کار شناخته شده است، اجازه می دهد تا این شهروندان یک تعداد محدودی از کشورها برای بازدید از انگلستان با حق کار به مدت دو سال. هدف از این ویزا به آشنایی با فرهنگ بریتانیا در حالی که قادر به حمایت از خودت با در نظر گرفتن اشتغال است. شما باید انگلستان از پایان دوره ویزای خود را ترک و شما قادر نخواهد بود برای سوئیچ به دسته های دیگر ویزا در داخل انگلستان است.

خانواده و وابستگان

بسیاری از ویزای بریتانیا به شما اجازه می دهد خانواده خود را با شما به انگلیس به عنوان وابستگان خود ببرید و معمولا حق کار هر کارفرما را در هر شرایطی بدون در نظر گرفتن ویزا که دارید نگهداری می کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزای انگلستان، با سفارت انگلستان در کشور خود تماس بگیرید

دیگر UK اطلاعات ویزا

برای موفقیت در خود جستجوی کار UK و گرفتن شغل که می خواهید، شما نیاز به آماده سازی نامه پوشش UK و UK CV که باید پست الکترونیک بلافاصله به کارفرمایان آینده نگر انتخاب شده در طول جستجوی کار در انگلستان.

هنگامی که شما یک دعوت به دریافت مصاحبه شغلی UK، شما ممکن است برای درخواست ویزای بریتانیا و اجازه کار UK. سپس خود را برای مصاحبه شغلی آماده کنید و نگاهی به آن بیاندازید UK لباس چرا که لباس شما یکی از مهمترین ویژگی های آن است برای مشاغل موجود به استخدام درآورده است.

مصاحبه شغلی را بررسی کنید do و نکن, راهنمایی مصاحبه شغلی و دیگر مهارت های جستجوی کار صفحات.

علاوه بر این، در بین المللی اطلاعات, جستجوی کار, ویزا, اجازه کار, نامه, CV و رزومه, مصاحبه شغلی و لباس صفحات شما خواهد شد بسیاری از راهنمایی های مفید برای جویندگان کار در خارج از کشور پیدا

موفق باشید با ویزای بریتانیا شما!